MILAN GUROVIĆ PREŽIVEO KATASTROFALNO NEVREME NA HALKIDIKIJU: Hvala Bogu svi smo dobro! Užasno je kako sve to izgleda posle oluje (VIDEO)
Foto: EPA / Ververidis Vassilis, Marina Lopičić

PAKLENO NEVREME

MILAN GUROVIĆ PREŽIVEO KATASTROFALNO NEVREME NA HALKIDIKIJU: Hvala Bogu svi smo dobro! Užasno je kako sve to izgleda posle oluje (VIDEO)

Košarka -

Proslavljeni košarkaš i bivši reprezentativac Srbije Milan Gurović preživeo je užasno nevreme koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki.

Gurović, koji sa prijateljima letuje u Sani Biču na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju svedoči o stravičnom nevremenu u kome je sinoć stradalo najmanje sedmoro ljudi, a više od 100 povređeno.

"Bilo je katastrofalno nevreme. Užasno je kako sve ovde izgleda posle oluje. Hvala Bogu prijatelji i ja smo dobro", rekao je Gurović.

milan gurović preživeo pakleno nevreme na halkidikiju
milan gurović preživeo pakleno nevreme na halkidikijufoto: Starsport©

Najmanje šest osoba, medju kojima dvoje dece, je poginulo a više od 100 povređeno u snažnom nevremenu koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki, popularnom među turistima.

U oluji za koju pojedini navode da je najveća u proteklih nekoliko decenija, vodena bujica nosila je drveće, a u moru se mogu videti suncobrani i ležaljke iz barova na plaži dok je u Potidei došlo i do manjeg uragana.

foto: EPA / Ververidis Vassilis

Mnoga mesta ostala su bez struje, a drvo koje je oboreno na putu od mesta Metamorfosis do Nikitija je prekinulo saobraćaj. Saobraćaj je otežan i na putu između Neos Marmarasa i Porto Karasa.

foto: Profimedia

kurir.rs / kurir sport, Informer

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track