BATO, OVO JE TVOJ NAJVEĆI MEČ! Emotivna poruka Kuzmićeve sestre koja slama srca i onim najhrabrijima! Na OVO niko ne može ostati ravnodušan!
Foto: @starsport/Srđan Stevanović

EMOTIVNO

BATO, OVO JE TVOJ NAJVEĆI MEČ! Emotivna poruka Kuzmićeve sestre koja slama srca i onim najhrabrijima! Na OVO niko ne može ostati ravnodušan!

Košarka -

Stanje nepromenjeno Dok se rođena sestra Olivera moli za Ognjena, otac i majka su prvi put od saobraćajne nesreće videli sina, koji u komi leži u Kliničkom centru

Najveći roditeljski strahovi obistinili su se Milanu i Bogdani Kuzmić. Otac i majka srpskog reprezentativca i povratnika u Crvenu zvezdu Ognjena Kuzmića juče su hitno stigli u Beograd nakon vesti o saobraćajnoj nesreći zbog koje se njihov sin nalazi u komi na intenzivnoj nezi Kliničkog centra Srbije.

foto: Privatna Arhiva

Neizvesnost

Sa Ognjenovim roditeljima razgovarali smo kada su napustili šok-sobu i prvi put od udesa videli sina. Potpuno očekivano - u veoma lošem psihičkom stanju, Kuzmići su za Kurir uspeli samo kratko da prozbore:

- Ne znamo još uvek ništa, videćemo ovih dana. Jako smo loše sada, molimo vas za razumevanje.

Među Ognjenovim najbližim je i sestra Olivera. Dok se njen brat bori za život, ona mu šalje pozitivnu energiju s verom u njegov oporavak.

- Ti si nešto najjače što postoji, izlazio si kad je bilo najteže na teren, pokazao da si jak. Iz ovoga ćeš izaći još jači, ovo je tvoj najveći meč - poručila je Olivera.

Za porodicu Kuzmić ovo su najteži trenuci u životu i samo oni znaju koliko je mučan svaki sekund neizvesnosti i iščekivanja.

foto: Privatna Arhiva

Užas posle svadbe

Podsetimo, Kuzmić je povređen u saobraćajnoj nesreću u blizini Banjaluke u ranim jutarnjim časovima u nedelju, po povratku sa svadbe. Njegov prijatelj koji je bio za volanom „poršea“ iznenada je skrenuo u suprotnu traku, očešavši drugo vozilo. Automobil s košarkašem leteo je 200 metara, a zatim pao na krov u polje.

foto: Privatna Arhiva

Bez promena

I DALJE U KOMI, ALI BEZ NOVIH KOMPLIKACIJA

Ognjenovo zdravstveno stanje juče je bilo stabilno, ali i dalje veoma ozbiljno. U ponedeljak ga je u ranim jutarnjim časovima ponovo detaljno pregledao lekarski tim, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija.

Kurir / Anja Vukašinović

Foto: Starsport/Srđan Stevanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track