JOKIĆ UZEO DAIRE I ZAPALIO ATMOSFERU! NBA zvezda kao sav normalan svet
Foto: Instagram

opuštanje

JOKIĆ UZEO DAIRE I ZAPALIO ATMOSFERU! NBA zvezda kao sav normalan svet

Košarka -

Pošto zbog pravila NBA lige ne može da bude s reprezentacijom, Nikola uživa u zasluženom odmoru

Još deset dana odmora sleduje Nikoli Jokiću pre nego što se posveti obavezama u dresu reprezentacije Srbije! Pravila NBA lige su takva da igrači iz tog takmičenja na mogu da počnu s pripremama pre 2. avgusta.

foto: Instagram

Najveća zvezda srpske reprezentacije Nikola Jokić uživao na dvomesečnom odmoru posle završetka naporne sezone. Tako je proteklog vikenda mladi Somborac u društvu devojke išao na svadbu kod prijatelja i tom prilike se mnogo dobro zabavio. Bar ako je suditi prema fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama. Jokić se oprobao u udaranju daira, što je, deluje, izazvalo opšte oduševljenje prisutnih.

foto: Instagram

Naravno, neizostavna je bila i poneka čaša dobrog vina kako bi provod bio potpun. Kao i svuda gde se pojavi, Jokić je bio u centru pažnje, koji su želeli da se fotografišu s njim ili dobiju autogram. Nikola to uvek radi sa zadovoljstvom.

foto: Instagram

"Orlovi" od danas na Kopu

Reprezentacija Srbija od danas počinje dvonedeljne pripreme na Kopaoniku! Ova srpska planinska lepotica višegodišnja je baza našeg državnog tima. Ovo će biti šesta godina zaredom da "orlovi" sa Kopa poleću na veliko takmičenje. NBA igrači pridružiće se selekciji poslednja tri dana priprema na planini (od 2. do 4. avgusta).

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track