OSVOJILA GA JE JOŠ U TINEJDŽERSKIM DANIMA I ZBOG NJE JE PROPUSTIO DOČEK NA BALKONU: Prelepa Seka svog supruga bodri iz prvog reda, a njihova ljubavna priča OSTAVIĆE VAS BEZ DAHA! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić

PODRŠKA

OSVOJILA GA JE JOŠ U TINEJDŽERSKIM DANIMA I ZBOG NJE JE PROPUSTIO DOČEK NA BALKONU: Prelepa Seka svog supruga bodri iz prvog reda, a njihova ljubavna priča OSTAVIĆE VAS BEZ DAHA! (FOTO)

Košarka -

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević više od dve decenije uz sebe ima prelepu suprugu Aleksandru Seku Đorđević sa kojim ima dve ćerkice Tesu i Taru.

Saša i Aleksandra Đorđević upoznali su se još kad su bili tinejdžeri.

Najzaslužniji za njihovo poznanstvo je Nebojša Ilić tim menadžer reprezentacije i novi sportski direktor Crvene zvezde, Aleksandrin školski drug koji im je i kumovao na venčanju. Priča kaže da je Ilić jedno veče doveo Sašu i Seku na isto mesto upoznao ih i otišao kući.

foto: Damir Dervišagić

- Često sam dolazio sa društvom u jedan kafić na Vračaru i jedne večeri sam video divnu i zgodnu devojku. Prijatelji su mi kazali da joj je nadimak Seka i pošto smo razmenili poglede i osmehe upoznali smo se. Zaljubio sam se u nju i teško su mi padale pripreme s Partizanom i reprezentacijom - rekao je svojevremeno Sale.

foto: Dado Đilas

Đorđević je zbog ženidbe propustio prvi doček košarkaša na balkonu Skupštine grada Beograda 1995. Posle finala Evrobasketa u kom je razbio Litvance ubacivši 9 trojki i čak 41 poen, Saša je ostao u Atini da završi posao oko ugovora sa Olimpijakosom i produži na venčanje u Bolonji.

- Izvinjavam se, ali bio sam opravdano sprečen", rekao je Saša 22 godine kasnije kada je kao selektor Srbije na istom Balkonu predvodio osvajače srebrne medalje na Evrobasketu 2017. godine.

foto: Dado Đilas

Saša Đorđević mnogo puta je pokazao ljubav prema supruzi, sa kojom zbog njenog straha od letenja uglavnom putuje automobilom.

Inače, Seka je ćerka bivšeg čelnika Fudbalskog kluba Crvena zvezda Miše Slijepčevića.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track