NA KOGA SE PALE KOŠARKAŠI, A NA KOGA FUDBALERI: Na ove profesije su slabi srpski sportisti! IMA TU NEKA TAJNA VEZA (FOTO)
Foto: Kurir, Instagram, Nebojša Mandić

ZANIMLJIVO

NA KOGA SE PALE KOŠARKAŠI, A NA KOGA FUDBALERI: Na ove profesije su slabi srpski sportisti! IMA TU NEKA TAJNA VEZA (FOTO)

Košarka -

Poznata srpska glumica Jovana Stojiljković slabo govori za medije o svom privatnom životu, ali svojom skorašnjom izjavom sve je iznenadila.

Ona se u jednom intervjuu slučano izletela i otrkila kako je u vezi sa 12 godina starijim kolegom Goranom Bogdanom.

foto: Sonja Spasić

O njenom ljubavnom životu pre emotivne veze sa Hrvatom znali smo samo detalj vezan za Bogdana Bogdanovića. Naime, Jovana je bila u vezi sa Bogdanom skoro šest meseci, posle čega je on iznenada ostavio u decembru 2017. godine.

foto: Zorana Jevtić

Bogdan je zbog karijere u NBA otputovao u SAD, Jovana je ostala u Srbiji, gde je ostvarila nekoliko zapaženih uloga, pogotovo u seriji "Senke nad Balkanom" i filmu "Južni vetar" gde je imala vrele scene sa Milošem Bikovićem.

foto: KSS

- O Holivudu ne maštam. Volim glumu i važno mi je da se bavim ovim poslom, pa gde god. Smatram da eventualne ponude iz inostranstva dolaze spontano. Volim da igram drugačije uloge, da ne upadnem u šablon, u svakom slučaju, nešto inspirativno – govorila je svojevremeno Jovana Stojiljković.

- Prvi dan snimanja sene seksa je neprijatan. Stvarno. Ali, kasnije smo se mi oslobodili i opustili i uživali u tim scenama jer su one pune emocija i divne su – rekla je između ostaklog Jovana na ovu “zabranjenu” temu.

Postaje očigledno da su srpski košarkaši ''slabi'' na glumice pošto, kao što je već svima dobro poznato, Miloš Teodosić je u braku sa Jelisavetom Orašanin sa kojom ima i dete.

Za razliku od košarkaša, fudbaleri su ''slabi'' na manekenke. Najbolji primer za to su Filip Đorđević i Jovana Švonja ili Zoran Tošić i njegova devojka Jovana Gajić.

foto: Instagram

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track