Najnovije vesti

SLAVNI KOŠARKAŠ JE ZBOG MISICE OSTAVIO ŽENU I BEBU: Na luksuznoj jahti su izgovorili DA i skočili u more! Posle 13 godina bivša i sadašnja žena su ZAKOPALE RATNE SEKIRE!
Foto: Pritnscreen/Instagram

NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA

SLAVNI KOŠARKAŠ JE ZBOG MISICE OSTAVIO ŽENU I BEBU: Na luksuznoj jahti su izgovorili DA i skočili u more! Posle 13 godina bivša i sadašnja žena su ZAKOPALE RATNE SEKIRE!

Košarka

Ljubavna priča legendarnog hrvatskog košarkaša Dina Rađe i bivše misice Viktorije Đonlić mogla bi da posluži kao scenario za jedan romantičan film.

 

Kada su se prvi put sreli, pre više od dve decenije, Dino Rađa je već bio slavan košarkaš, a mlada Viktorija Đonlić Miss Dalmacije i pevačica u usponu.

 

Čim su se ugledali, u jednom zagrebačkom restoranu, među njima su sevnule varnice.

 

Dino Rađa i Toni Kukoč su zajedno bili u restoranu, a onda se pojavila zgodna Viki. Bila je to ljubav na prvi pogled. Kada se na leto vratio u Split, odmah su uplovili u romansu.

 

foto: Instagram

 

Venčali su se 2001. godine na 20 metara dugoj jahti, koja je bila usidrena kod Korčule. Venčani kum bio je poznati pevač Petar Grašo. U jednom intervjuu za "Story" Dino je izjavio da njegova Viktorija nije nosila klasičnu venčanicu.

 

"Meni je bila prelepa u beloj haljini. Venčanje je bilo normalno, samo smo posle ceremonije skočili u more", otkrio je Dino.

 

foto: Instagram

 

Viktorijina karijera pala je u drugi plan. Porodica je bila na prvom mestu. 2003. godine su postali ponosni roditelji sina Roka, a 2008. na svet je stigao i Niko.

 

foto: Facebook/Dino Rađa

 

Rađa je iz prvog braka sa suprugom Željanom, bivšom košarkašicom, ima sina Duju. Dino je navodno napustio Željanu dok je Duje još bio u pelenama i to upravo zbog Viktorije. Viktorija je odmah prihvatila Duju, dok je Željana bila suzdržana jer je verovala da joj je Viki razorila brak i porodicu.

 

bivša i sadašnja žena
bivša i sadašnja ženafoto: Facebook/Dino Rađa

 

Nakon 13 godina uspele su da uspostave komunikaciju. Kada je 2010. godine Dino primljen u Kuću slavnih u Splitu, na Gripama su se okupili sinov Duje, Roko, Niko, kao i Željana i Viktorija. Bivša i sadašnja supruga su najnormalnije pričale i družile se na svečanosti.

 

 

kurir.rs / kurir sport 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...