NIJE MI BILO JASNO ŠTA SE DOGAĐA PA SAM REAGOVAO! VOLEO BIH DA NIKOLI KALINIĆU POSTAVIM HILJADU PITANJA: Milan Kalinić obrisao fotku sa košarkašem Fenerbahčea i obratio se Delijama (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

BURA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

NIJE MI BILO JASNO ŠTA SE DOGAĐA PA SAM REAGOVAO! VOLEO BIH DA NIKOLI KALINIĆU POSTAVIM HILJADU PITANJA: Milan Kalinić obrisao fotku sa košarkašem Fenerbahčea i obratio se Delijama (FOTO)

Košarka -

Poznati voditelj i glumac, ali i veliki zvezdaš Milan Kalinić obrisao je post sa košarkašem Fenerbahčea Nikolom Kalinićem koji je izazvao buru u javnosti i napisao obrazloženje zbog čega je to uradio.

Milan Kalinić stao je u odbranu košarkaša Fenerbahčea, inače bivšeg igrača Zvezde Nikole Kalinića posle uvredljivog skandiranja Delija na meču Evrolige, uz reči:

"Ljudi, da li vi imate mozga, eto samo to ću da vas pitam DA LI IMATE MOZGA? Poz za brata Kalinu", napisao je voditelj uz zajednučku fotografiju sa košarkašem Fenera.

foto: Pritnscreen/Instagram

Grupa Delija, iziritirana Kalinićevim stavom da je Kosovo nezavisno, što je on više puta javno naglasio, osula je žestoku paljbu po Nikoli. Kako je to izgledalo pogledajte na snimku.

U međuvremenu, Milan Kalinić je fotku sa košarkašem Fenerbahčea obrisao sa profila i postavio novu sa crveno-belim bojama, uz obrazloženje zbog čega je to uradio.

"Posle košarkaškog meča Zvezde i Fenerbahčea reagovao sam navijački. Živim za Zvezdine utakmice, pogotovo evropske i fudbalske i košarkaške. Za pune tribine i navijanje celog stadiona ili hale. Meč sam gledao preko telefona iz Makedonije i nije mi bilo jasno sta se događa pa sam reagovao. Sada shvatam, i pogrešio. Tek u danima posle meča i niza poruka objašnjenja na društvenim mrežama uvideo sam o čemu se radi. Potpuno razumem reakciju svih. Ja bih prvi voleo da Kaliniću postavim hiljadu pitanja. Ali to je već druga tema. Poslednje što želim je da na bilo koji način doprinosim podelama medju Zvezdašima. Zato ponavljam ne mislim tako. Sad razumem reakciju svih i želim da se ubuduće svi radujemo novim Zvezdinim pobedama", stoji u poruci Milana Kalinića.

foto: Pritnscreen/Instagram

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track