TOMIĆ POSLE PORAZA OD MAKABIJA: Čestitam momcima što su se borili do samog kraja i što su došli u poziciju da dobiju ovu utakmicu (FOTO)
Foto: Beta/Miloš Miškov

EVROLIGA

TOMIĆ POSLE PORAZA OD MAKABIJA: Čestitam momcima što su se borili do samog kraja i što su došli u poziciju da dobiju ovu utakmicu (FOTO)

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u dramatičnoj utakmici posle produžetka u Tel Avivu rezultatom 84:69, a posle meča pred 12 hiljada gledalaca u dvorani "Menora Mivtačim", Milan Tomić je sumirao utiske.

foto: euroleague.net

"Na početku utakmice nismo odigrali dobro, dozvolili smo Makabiju mnogo kontranapada. Ipak, u nastavku smo postavili dobru pozicionu odbranu, počeli smo da ubacujemo i vratili se rezultatski u utakmicu. Na kraju smo imali i taj otvoren šut za tri poena koji bi nam doneo pobedu, dok je u produžetku bilo teško reagovati bez Gista koji je bio povređen, i Fajea koji je izašao iz igre zbog pet ličnih grešaka," izjavio je Tomić i potom dodao:

foto: Starsport©

"Moram da čestitam mojim momcima što su se borili do samog kraja i što su došli u poziciju da dobiju ovu utakmicu."

Zvezda u četvrtak u dvorani Pionir dočekuje Barselonu u meču četvrtog kola Evrolige.

Barselona se ozbiljno pojačala letos, i furiozno krenula u novu sezonu Evrolige sa dve pobede. Večeras (21.00) u Kataloniju stiže Alba i sva je prilika da je čeka poraz. A kvota da će Barsa slaviti s više od 10,5 poena razlike je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Alba.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track