LEGENDA POMAŽE PARTIZANU: Bodiroga zakupio ložu Arene! Dao 850.000 dinara
Foto: @starsport, Marina Lopičić

sjajan GEST

LEGENDA POMAŽE PARTIZANU: Bodiroga zakupio ložu Arene! Dao 850.000 dinara

Košarka -

Igračka legenda srpske košarke Dejan Bodiroga opet je osvojio srca navijača Partizana. Proslavljeni as se javio upravi crno-belih kako bi platio zakup lože u Areni za mečeve u tekućoj sezoni koje bude igrao tim trenera Andree Trinkijerija.

U navijačkim komentarima na društvenim mrežama dominira slogan „Dejan Bodiroga jedan je od nas“. To zadovoljstvo koštaće ga 850.000 dinara, a prema rečima prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića, pravi motiv Bodiroge je da pomogne finansijski klubu:

- Dejan je nedavno zvao i predložio da zakupi ložu za celu sezonu kako bi pomogao klubu. Ta loža košta 850.000 dinara. Ima mnogo ljudi koji žive na temeljima Partizana, na onome što im je Partizan dao. Mnogi su klubu dali nešto, ali ima i onih koji zaborave klub. Navijaju oni za njega, ali zaborave da na raznorazne načine mogu da pomognu - rekao je nedavno predsednik crno-belih Mijailović za Sport klub.

Zanimljivo je da Bodirogu generacija mlađih navijača na društvenim mrežama smatra bivšim igračem Partizana, mada se zna da osim navijačke naklonosti nikad u karijeri nije bio deo crno-belog tima. Pre pet godina pojavila se i takva mogućnost kad su ga kuloari postavili na mesto kandidata za predsednika Fudbalskog kluba Partizan umesto Dragana Đurića, ali vest je ubrzo demantovao sam Bodiroga.

Odavno opredeljen BODIROGA: ZNA SE DA VOLIM PARTIZAN

Dejan nikad nije krio da je navijač crno-belih, a često je dolazio na evroligaške mečeve ranijih godina.

- Poznato je kakve emocije gajim prema tom klubu i naravno da mi godi pozitivno raspoloženje navijača i određenih struktura u odnosu na moj mogući angažman - rekao je ranije Bodiroga.

Kurir / Dejan Petković

Foto: @starsport, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track