ZVEZDAŠI BESNI POSLE DEBAKLA: Tomiću, odlazi
Neka igraju šta hoće... Tomić sa košarkašima Crvene zvezde, Foto: Starsport

Puko im film

ZVEZDAŠI BESNI POSLE DEBAKLA: Tomiću, odlazi

Košarka -

Nešto ne valja Crveno-beli izgubili od Krke i tako zabeležili treći uzastopni poraz ove sezone. Navijači sve više kivni na trenera i traže njegovu smenu

Jedna rečenica trenera Zvezde izazvala je potpuni haos u crveno-beloj javnosti. „Igrajte šta god želite.“

U ključnim trenucima meča u Novom Mestu Milan Tomić je igrače prepustio same sebi. Zvezda je izgubila od Krke i zabeležila četvrti poraz ove sezone, dva u regionalnom i dva u evropskom takmičenju. Navijači su besni. Skupljalo se u njima od početka sezone, a izgleda da je ovo bila kap koja je prelila čašu.

Navijači ovakav Tomićev potez na prvom mestu nazivaju neprofesionalnim i arogantnim. I to ne bez razloga. Forumi i društvene mreže preplavljeni su komentarima u kojima traže smenu šefa stručnog štaba kluba s Malog Kalemegdana.

Naravno da jedan gaf ne bi bio povod za hajku, ali stvari ne deluju dobro nekoliko mečeva unazad. Ekipa je vrlo loše ušla u novu sezonu. Na stranu izostanak pojedinih igrača (Bili Beron otputovao u Ameriku zbog rođenja deteta), dobar trener mora da zna da dobije utakmicu i bez pojedinaca. Zvezda ima dobar tim sa, realno, lošim rezultatima, a u takvim situacijama krivica ide na teret čoveka koji predvodi tim.

Vlade Đurović

NEŠTO NIJE U REDU SA ZVEZDOM

foto: Filip Plavčić

Košarkaški stručnjak Vlade Đurović nije siguran šta, ali smatra da nešto definitivno ne štima u redovima crveno-belih.

- Iskreno, nisam gledao utakmice, pa ne mogu da ulazim dublje u razloge, ali sa Zvezdom nešto definitivno nije u redu. Dovoljno o tome govori poraz od Budućnosti, ekipe koja ne može da pobedi neke znatno slabije timove, i sada ovo protiv Krke.

Kurir saznaje

TOMIĆ NUDIO OSTAVKU, NEBOJŠA ČOVIĆ ODBIO

foto: Kurir Sport

Nakon poraza u Novom Mestu, Milan Tomić najavio je promene, ali nije precizirao o čemu konkretno govori. Kako Kurir saznaje, šef stručnog štaba je dan kasnije ponudio svoju ostavku. Sastanak je trajao tri sata, ali je predsednik kluba Nebojša Čović nije prihvatio.

Kurir.rs/Anja Vukašinović Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track