STRAVIČNO SVEDOČENJE SUPRUGE MILANA GUROVIĆA: Toliko me je tukao da je slomio ruku!
Foto: Aleksandar Jovanović, Stefan Jokić

UŽAS: ŽENA OPTUŽILA KOŠARKAŠA ZA JOŠ JEDAN NAPAD

STRAVIČNO SVEDOČENJE SUPRUGE MILANA GUROVIĆA: Toliko me je tukao da je slomio ruku!

Košarka -

Porodično nasilje... Tanja Gurović ispričala da ju je suprug Milan, koji je uhapšen zbog porodičnog nasilja, pre dva meseca tako jako udarao pesnicom u glavu da je završio u gipsu.

Moj suprug i ja već godinu i po dana imamo probleme u braku, i to iz istog razloga - jer je on ljubomoran bez razloga. Konstantno me optužuje da ga varam i ovo nije bio prvi put da me je udario. Pre dva meseca, Milan je prilikom svađe nasrnuo na mene i tako me udario pesnicom u glavu da je polomio ruku i tri nedelje nosio gips! Nadala sam se da se to neće ponoviti, ćutala sam zbog dece.

Ovim rečima je teške optužbe na račun supruga, bivšeg košarkaškog reprezentativca Milana Gurovića, iznela njegova supruga Tanja Gurović. Ona je ove šokantne detalje iz svog bračnog života ispričala policajcima u utorak uveče, pošto je prijavila nasilje u porodici.

Udarao ih pesnicama

Podsetimo, Tanja je optužila supruga da je u njihovom stanu na Novom Beogradu, posle novih optužbi da ga vara s „udovcem starim 56 godina“, pretukao prvo nju, a onda i njihovu ćerku Milicu (16). Kako je Kurir pisao, policija je privela košarkaša i on bi danas trebalo da u pratnji policije bude doveden na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo.

Izvor Kurir otkriva da su Tanja i ćerka Milica policiji prijavile da ih je Milan Gurović udarao pesnicama, šutirao, a onda se vratio u stan i seo da večera.

Milan Gurović je, prema njegovim rečima, s druge strane izjavio da ništa od toga nije tačno i da ga je supruga lažno optužila jer želi da mu uništi ugled.

foto: Zorana Jevtić

- Sve Tanjine optužbe su laž! Pokušava da me uništi, a sve se vrti oko para! Želim već neko vreme da se razvedem, a ona s tim ne može da se pomiri, jer sam ja Milan Gurović, košarkaš bez ijedne mrlje van terena! Nisam je tukao niti vređao, a naročito ne ćerku Milicu, za koju bih život dao - rekao je navodno bivši reprezentativac posle privođenja u policiju.

Kako naš izvor otkriva, i Gurović je suprugu optužio da je bila nasilna prema njemu.

- Prošle godine, čini mi se da je bio mart, kada sam se vratio iz posete majci, koju ona ne voli, u nervnom rastrojstvu zgrabila je porcelansku vazu sa stočića i gađala me! I danas imam ožiljak na čelu, ali je zbog mira u kući tada nisam prijavio - optužio je i košarkaš suprugu.

Samo ih odgurnuo

Njih dvoje, prema rečima našeg sagovornika, drugačije su opisali i kobno veče. Tanja je ispričala da je suprug došao kući, napao je da ga vara, a onda nasrnuo na nju. Košarkaš je, međutim, ispričao drugu verziju.

- Došao sam kući oko 21 sat, bio sam kod majke u Novom Sadu. Čim sam ušao, pitala me je da li sam ponovo išao u kurvarluk, na šta sam joj ja odgovorio da je ona možda bila s matorcem koji je udovac. Istina je da smo počeli da se svađamo, ali nije istina da sam je udario. Kada sam pomenuo tog matorca, pljunula me je u lice, tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo od sebe, to je jedini fizički kontakt koji smo imali - ispričao je navodno Milan Gurović na saslušanju, tvrdeći da je i ćerku samo odgurnuo i da joj nije, kako je ona ispričala, udarao glavom o stepenice.

Gurović o porodici:

U ĆERKI MILICI PREPOZNAJEM SEBE

Milan Gurović svojevremeno je za jedan magazin ispričao da su on, Tanja, njihovo troje zajedničke dece i njen sin iz prvog braka „sasvim obična porodica“. Od njihovo troje dece, kako je tada ispričao, Milica je nasledila njegov karakter, opisujući je kao „živu vatru“.

- Dan nam počinje u sedam, a supruga je ta koja prati sve njihove aktivnosti, odlaske i dolaske. Nikada nismo imali dadilje, niti pomoć u kući. Mi smo jedna sasvim obična porodica koja ima obaveze od ujutru do uveče. Supruga i ja smo oduvek želeli veliku porodicu i presrećni smo što imamo njih četvoro - opisao je tada Milan Gurović, navodeći da su najsrećniji kada su svi na okupu.

Ćerka

ZABRANITE TATI DA NAM PRILAZI!

Nasilje u porodičnom stanu na Novom Beogradu, prema nezvaničnim informacijama, policiji je prijavila šesnaestogodišnja Tanjina i Milanova ćerka Milica.

foto: Facebook Printscreen

Tinejdžerka je navodno ispričala policiji da su se otac i majka svađali i da je otac počeo da je čupa i udara pesnicama po glavi kada je pokušala da ih razdvoji. Potom je, prema Miličinim rečima, počeo da je davi, a onda i da joj udara glavom o stepenište.

- Zabranite mu da prilazi meni i mami, ja ga se plašim - navodno je rekla Gurovićeva ćerka na saslušanju.

Kurir / J. Spasić - B. Travica Foto: Stefan Jokić, Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track