TRINKIJERI PODNEO ZAHTEV ZA RASKID UGOVORA SA PARTIZANOM! Italijanski stručnjak RAZOČARAN, evo i zašto!
Foto: Starsport©

napušta klub

TRINKIJERI PODNEO ZAHTEV ZA RASKID UGOVORA SA PARTIZANOM! Italijanski stručnjak RAZOČARAN, evo i zašto!

Košarka -

Italijanski košarkaški stručnjak, Andrea Trinkijeri, podneo je zahtev za raskid ugovora sa Partizanom, prenose beogradski mediji.

Američka agencija koja zastupa Andreu Trinkijerija podnela je Partizanu zvaničan zahtev za raskid ugovora.

Italijanski stručnjak iskoristio je opciju u ugovoru da do 25. jula zatraži raskid saradnje.

Trinkijeri je navodno nezadovoljan i razočaran izjavom prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića, koji je rekao da je Italijanu dao odličnu finansijsku ponudu da ostane u klubu i da je odluka sada na njemu.

"Verujem da će se ovo brzo razrešiti, jer moramo ubrzo da radimo i na dovođenju pojačanja, a preduslov za to je da prvo rešimo pitanje saradnje sa prvim trenerom. Dali smo jaku ponudu, u datim uslovima tržišta mogu da kažem odličnu ponudu i sada je na treneru da se izjasni", rekao je Mijailović za Mozzart sport.

Podsetimo, italijanski mediji su u nedelju objavili da je Trinkijeri blizu dogovora sa Bajern Minhenom. Italijan je duže vreme velika želja sportskog direktora Bavaraca Danijelea Bajezija, sa kojim je već uspešno sarađivao u Bambergu.

Partizan je protekle sezone osvojio Kup Radivoja Koraća, bio je lider u ABA ligi i izborio je plasman u četvrtfinale Evrokupa.

Spekuliše se da bi Italijana na klupi Partizana mogao da nasledi dosadašnji pomoćnik Vlada Šćepanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track