MOJ SIN VIŠE NIKADA NEĆE IGRATI ZA ZVEZDU! Čović: Nismo mi džak za udaranje!
Foto: Saša Pavlić, Zorana Jevtić

Ne želi da trpi uvrede

MOJ SIN VIŠE NIKADA NEĆE IGRATI ZA ZVEZDU! Čović: Nismo mi džak za udaranje!

Košarka -

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio je da se njegov sin Filip sigurno više nikada neće vraćati u Zvezdu, jer ne želi sebe da dovodi u neprijatne situacije.

Filip Čović je u dva navrata nosio dres kluba sa Malog Kalemegdana i oba puta je napustio crveno-bele jer nije mogao da izdrži pritisak javnosti i priče da je Zvezda njegov taoc

"Filip se više neće vraćati u Zvezdu. Porodica Čović nije džak za udaranje raznih primitivaca, Filip nikada nije dobio ono što nije zaslužio. Dva Čovića u kosarci, to je mnogo, još i dva uspešna Čovića. U narednoj sezoni će igrati za FMP, nemamo nikakav problem u svemu tome. On voli Zvezdu", rekao je Čović u intervjuu za "Sportklub",

Čović se se požalio njegova porodica nikada nije imala zaštitu od nadležnih organa.

"Ko je bilo kog Čovića uzeo u zaštitu? Ili moju suprugu? Ali neći ići u to blato. Ni tužilaštvo nas nije zaštitilo. To ponašanje ljudi iz saveza je prešlo svaku meru, znam da su crno-beli, ali... Moj sin ni kriv ni dužan plaća cenu."

Podsetimo, Filip Čović je prethodnu sezonu počeo u Zvezdi, međutim, pred Kup Radivoja Koraća odlučio je da napusti crveno-bele i vrati se u redove FMP-a.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track