TUGA

KAMERA SNIMILA ODŽOVU SMRT! Procurio snimak poslednjeg treninga Nigerijca sa stadiona Partizana! PRETUŽNO

Košarka -

Tragična smrt nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde Majkla Odža zabeležena je kamerom.

27-godišnji Nigerijac je u petak tragično preminuo na individualnom treningu u sali stadiona Partizana od posledica srčanog udara, a njegova iznenadna smrt snimljena je kamerom.

Naravno, deo u kome se vidi trenutak kada je Nigerijcu pozlilo ''isečen'' je sa ovog snimka. Samo par momenata nakon završetka ovog videa Odžo je pao na parket nakon čega mu je konstatovana smrt. Kako ne bi uznemiravali javnost i porodicu Nigerijca taj tragičan momenat nećemo podeliti sa vama, našim vernim čitaocima.

Video poslednjeg treninga Nigerijca podelila je i KK Crvena zvezda na svom oficijalnom Fejsbuku uz sledeću poruku.

- Odžov poslednji trening. Par minuta kasnije je pao - piše u opisu ove objave.

Nesrećni košarkaš je navodno kod sebe u rancu imao fasciklu sa kompletnom zdravstvenom dokumentacijom u kojoj je bio i lekarski nalaz od 20. jula 2020. na kome je pisalo da je negativan na koronu.

Podsetimo, Majkl Odžo je rođen 1993. godine u Lagosu u Nigeriji, a u Srbiju je došao 2017. godine kada je profesionalnu karijeru počeo u FMP-u. Pohadjao je poznati koledž Florida Stejt.

Dres Crvene zvezde obukao je prvi put pred početak sezone 2018/19. Tokom dve sezone u Zvezdi, Odžo je osvojio tri trofeja: titulu ABA lige, šampionat Srbije i superkup ABA lige.

foto: Starsport©

Zvanični ugovor sa Crvenom zvezdom istekao mu je krajem juna, a "klub i Majkl Odžo rastali su se u više nego prijateljskim odnosima".

"Iznenadna i šokantna smrt Majkla Odža duboko je pogodila sve: igrače, trenere, menadžment i upravu kluba u kome je bio prihvaćen od prvog dana, i koji je prihvatio kao svoj", navela je Zvezda u saopštenju.

Od Majkla Odža oprostili su se njegovi nekadašnji saigrači, ali i rivali, kao i Partizan i drugi klubovi ABA i Evrolige.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja