JOKIĆ JE UMORAN! HEJ, TI SE ŠALIŠ: NBA legende ZAPENILE zbog Srbina! Barkli brani Nikolu od OVE ZVERI (VIDEO)
Foto: EPA/Erik S Lesser, EPA/Etienne Laurent

svi ga cene

JOKIĆ JE UMORAN! HEJ, TI SE ŠALIŠ: NBA legende ZAPENILE zbog Srbina! Barkli brani Nikolu od OVE ZVERI (VIDEO)

Košarka -

Dueli Denvera i Los Anđeles Lejkersa u finalu Zapadne konferencije NBA lige privlače veliku pažnju, a igra koju u doigravanju prikazuje srpski košarkaš Nikola Jokić prilično je posvađala velike zvezde Finiksa i Lejkersa Čarlsa Barklija i Šakila O'Nila.

Član prvog i po mnogima jedinog pravog NBA tima snova stao je u odbranu centra iz Sombora, rekaovši da ga obaveze u igri prilično troše.

Mali je umoran i naravno da jeste. Ima toliko zaduženja na utakmici, ekipa zavisi od njega i logično da ga je stigao umor. Jokić je fantastičan igrač, ali potrošio je svu energiju,” izjavio je Barkli, taj stav je razljutio O’ Nila.

Entoni Dejvis radi takođe sve te svari”, uzvratio je nekadašnji centar Los Anđeles Lejkersa.

Barkli je neverujući šta je Šek izgovorio žustro uzvratio:

Ti se šališ? Ne, Entoni Dejvis ne mora da radi ono što radi Jokić. On mora da uzme svaki skok, da asistira, pogađa, igra odbranu. Molim te”, odbrusio je Barkli O’Nilu.

Usledila je nova replika Šakila.

Ej, Čak. To radi svaki veliki igrač. I Lebron. Ne mislim da je Jokić, umoran već da je imao problema s faulovima. Kada je u ritmu, sjajan je, ali kada mora sedeti na klupi sedam-osam minuta, onda se ohladi. Tako da te priče o umoru ne ‘piju vodu’, završio je O’Nil.

Podsetimo, Lejkersi u seriji koja se igra do četiri pobede vode sa 3:1, a peti meč igra se u noći između subote i nedelje tri sata posle ponoći.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track