VLASNIK DALASA SPASAO SA ULICE PROPALOG NBA ASA Bolest ga upropastila, spiskao milione i postao beskućnik! SAD JE DOBIO NOVU ŠANSU
Foto: Profimedia/Printscreen

GEST ZA DIVLJENJE

VLASNIK DALASA SPASAO SA ULICE PROPALOG NBA ASA Bolest ga upropastila, spiskao milione i postao beskućnik! SAD JE DOBIO NOVU ŠANSU

Košarka -

Vlasnik Dalas Maverksa, Mark Kjuban, odlučio je da pruži preko potrebnu pomoć bivšem košarkašu ove franšize - Delonteu Vestu.

foto: Profimedia

Podsetimo bivši NBA košarkaš uslikan je pre nekoliko dana kako prosi na ulici u Dalasu. Iako je u karijeri zaradio više od 16 miliona dolara, Delonte je ostao bez prebijene pare. Pre desetak godina dijagnostifikovan mu je bipolarni poremećaj, imao je ozbiljnih mentalnih problema, a kasnije se odao i porocima, pa mu se život potpuno raspao.

Od 2016. godine nesrećni Vest živi na ulici i često upada u ozbiljne probleme. Početkom januara je pretučen u Vašingtonu, a sada je uslikan kako prosi za hranu u Dalasu.

Bivši saigrači i treneri nudili su mu ranije pomoć, ali on je odbijao da ide na lečenje.

Sada je Kjuban rešio da preuzme stvari u svoje ruke. Čim je video fotografije seo je u auto i otišao na benzinsku stanicu gde Vest prosi i odvezao ga. Kjuban je rešio da mu plati lečenje i sve ostalo što u mu je potrebno.

Sjajan gest prvog čoveka kluba iz Teksasa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track