ŠĆEPANOVIĆU SE OZBILJNO TRESE KLUPA Mijailović se oglasio posle KATASTROFE Partizana: Otvoreno govorio o SMENI TRENERA
Foto: Starsport©

ovo grobare posebno zanima

ŠĆEPANOVIĆU SE OZBILJNO TRESE KLUPA Mijailović se oglasio posle KATASTROFE Partizana: Otvoreno govorio o SMENI TRENERA

Košarka -

Košarkaši Partizana ispod svih očekivanja otvorili su novu sezonu, pa se ostanak trenera Vlade Šćepanovića ozbiljno dovodi u pitanje.

Crno-beli su u sredu na svom terenu neočekivano doživeli ubedljiv poraz od francuskog Burža, što je ukupno treći neuspeh ambicioznog kluba iz Humske u prvih pet kola Evrokupa.

Navijači su očekivano besni i razočarani zbog sramne igre svojih košarkaša, a većina smatra da je za neuspehe najodgovorniji novi trener Partizana Vlado Šćepanović.

Nakon bolnog poraza od Francuza oglasio se i prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović i tom prilikom otvoreno govorio o statusu trenera Šćepanovića.

"Znam da je danas glavna tema svima trener, treba i njega razumeti, ne sporim da je ušao sa velikom željom da Partizan bude najbolji. Ali Partizanova javnost od nas očekuje više od ovoga, da ne pravimo kompromise bilo koje vrste već da se borimo da najtrofejniji srpski klub bude prvi", rekao je Mijailović za Sport Klub.

Ambicije kluba iz Humske i dalje visoke.

"Dosta loših stvari nas prati od početka sezone, povrede ključnih igrača, a sada većina stručnog štaba je zaražena koronom. Ipak, posle fantastične prošle sezone, naš cilj je bio sačuvati ekipu na okupu koja je bila najbolja u svemu. Imali smo ponude da prodamo nekoliko igrača, nismo to dozvoli zato što želimo trofeje".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track