LEBRON BLISTAO NA PARKETU, A NA KONFERENCIJI ODUVAO IBRAHIMOVIĆA: Nemoj da se kačiš sa mnom, nije ti to pametno! (VIDEO)
Foto: Profimedia, Starsport©

NBA

LEBRON BLISTAO NA PARKETU, A NA KONFERENCIJI ODUVAO IBRAHIMOVIĆA: Nemoj da se kačiš sa mnom, nije ti to pametno! (VIDEO)

Košarka -

Ni se dugo čekalo na odgovor zvezde Lejkersa Lebrona Džejmsa.

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović kritikovao je jednog od najboljih sportista planete, NBA zvezdu Lebrona Džejmsa jer javno govori o raznim društvenim temama, a posebno pitanjima veznim za politiku.

Zlatan mu je tom prilikom poručio da bude najbolji u onome što jeste.

"Ovo je prva greška koju poznati naprave kada osete da su to postali. Mislim da je bolje držati se dalje od takvih pitanja i raditi ono u čemu si dobar", poručio je Zlatan, a onda je stigao i odgovor.

Zlatan Ibrahimović
foto: Starsport©

Pošto je Lebron izdominirao u dresu Lejkersa, došao je na konferenciju za medije, a jedno od pitanja bilo je vezano da Zlatanov komentar.

Usledio je brutalan odgovor:

"Ja sam neko koga napadaju jer radim stvari kako treba. Ali sam vrlo edukovan kada govorim o tim stvarima. Neću začepiti kada vidim da je nešto nepravedno", rekao je Lebron i na kraju istakao da se nije pametno kačiti sa njim.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track