MAESTRO JOKIĆ! Kakva partija! Dominacija srpskog centra u trijumfu Denvera nad Indijanom! Za dlaku mu izmakao još jedan tripl-dabl
Foto: Profimedia

NBA

MAESTRO JOKIĆ! Kakva partija! Dominacija srpskog centra u trijumfu Denvera nad Indijanom! Za dlaku mu izmakao još jedan tripl-dabl

Košarka -

Košarkaši Denvera slavili su nad Indijanom sa 113:103 u meču u kojem je srpski košarkaš Nikola Jokić još jednom zablistao na parketu.

Srpski centar je imao učinak od 20 poena, 12 skokova i osam asistencija za 37 minuta na parketu.

Bilo je to rutinsko veče za Jokića, koji je u svakom šuterskom segmentu šutirao sa 50% uspešnosti (1/2 slobodna bacanja, 8/16 za dva i 1/2 za tri poena).

U ekipi Denvera Majkl Porter Junior je ubacio 24 poena, dok je Džamal Marej upisao 23 poena.

Sa druge strane, najbolji u timu Indijane bio je Majls Tarner sa 22 poena i 12 skokova, dok je Dag Mekdermot brojao do 20.

Denver sada ima 21 pobedu i 15 poraza i šesti je na tabeli Zapadne konferencije, dok je Indijana deseta na Istoku sa skorom 16/19.

Večeras (20.00) u Pireju Olimpijakos čeka Zvezdu, a i jedan i drugi klub ne stoje dobro na tabeli Evrolige i želeće verovatno što pre da zaborave ovu sezonu. Kvota na keca je 1,45, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Zvezda.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja