ŠUTNI TI! NE, AJDE TI! MA, TI! AJ BOLJE TI... Urnebesna akcija Jokića i Gordona: Igrači Detroita nisu znali gde biju! VIDEO
Foto: Printsrkin YT

kao sa decom na basketu

ŠUTNI TI! NE, AJDE TI! MA, TI! AJ BOLJE TI... Urnebesna akcija Jokića i Gordona: Igrači Detroita nisu znali gde biju! VIDEO

Košarka -

Dolazak Arona Gordona bio je pun pogodak za Nagetse...

Košarkaši Denvera zabeležili su šestu vezanu pobedu, pošto su prošle noći ubedljivo savladali nemoćne Detroit Pistonse sa 134:119.

Novi igrač tima iz Kolorada, iskusni Aron Gordon, uneo je novu energiju u tim, odlično se uklopio i sjajno sarađuje sa najboljim igračem Nagetsa Nikolom Jokićem.

Na meču protiv Pistonsa raspoloženi igrači Denvera demonstrirali su svoj napadački potencijal i oborili rekord sezone po broju poena.

Jokić je ponovo blistao na terenu. Za samo 27 minuta igre ubacio je 27 poena, zabeležio osam skokova i 11 asistencija, a jedna akcija u kojoj je bio glavni akter oduševila je ljubitelje košarke širom Amerike.

Jokić i Gordon su u jednom napadu izludeli igrače Detroita. Delovalo je kao da igraju basket sa klincima iz kraja, pa ih malo zavitlavaju.

Pogledajte šou Srbina i Amerikanca:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track