SRBIN ZBOG POVREDE NAPUSTIO TEREN Pokuševski pokušao da izvede jedno od najatraktivnijih zakucavanja, pa skupo platio zbog toga!
Foto: Profimedia

MALER

SRBIN ZBOG POVREDE NAPUSTIO TEREN Pokuševski pokušao da izvede jedno od najatraktivnijih zakucavanja, pa skupo platio zbog toga!

Košarka -

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski zbog povrede ramena bio je primoran na napusti teren već u prvoj četvrtini utakmice u kojoj je njegova Oklahoma doživela ubedljiv poraz od Filadelfije 117:93.

Pokuševski je na prošlom meču protiv Šarlota pokušao da zakuca na atraktivan način preko jednog protivničkog košarkaša, pa je doživeo bolan pad, a posledice su očito i dalje prisutne.

Popularni Poku je pokušao da igra protiv Filadelfije, ali bol je bio jači. U osmom minutu meča napustio je teren i više se nije vraćao u igru. Za to vreme zabeležio je tri skoka i jednu asistenciju.

"Probao je da igra, moram da mu čestitam na tome. Osećao je bol i pre meča, ujutru ćemo ga pregledati. Nadamo se da će biti bolje pre naredne utakmice", rekao je trener Oklahome nakon meča.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džoel Embid sa 27 poena, devet skokova i četiri asistencije, dok je Korkmaz ubacio 20 poena.

U ekipi Oklahome istakao se Bejzli sa 17 poena i devet skokova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track