JOKIĆ EKSPLODIRAO OD BESA, HTEO DA SE OBRAČUNA SA SUDIJAMA! Denver prokockao 21 poen prednosti, Srbinu u finišu PAO MRAK NA OČI!
Foto: Profimedia

UZBUDLJIV MEČ

JOKIĆ EKSPLODIRAO OD BESA, HTEO DA SE OBRAČUNA SA SUDIJAMA! Denver prokockao 21 poen prednosti, Srbinu u finišu PAO MRAK NA OČI!

Košarka -

Denver našeg Nikole Jokića doživeo je bolan poraz na svom terenu od Bruklina 125:119, pošto je ispustio čak 21 poen prednosti!

Bio je to treći poraz tima umornog tima iz Kolorada na poslednje četiri utakmice.

Srpski centar je ponovo bio najbolji u redovima Nagetsa, utakmicu je završio sa 29 postignutih poena, sedam skokova i šest asistencija. Nikola je blistao na terenu sve do samog finiša utakmice, kada je vezao nekoliko promašaja i dobio tehničku jer je na buran način iskazao nezadovoljstvo prema arbitrima koji nisu svirali očigledne faulove.

Denver je sjajno otvorio meč, u finišu prvog poluvremena imali su +21 (71:50), međutim, gosti predvođeni Irvingom i Durentom u drugom poluvremenu su lagano topili prednost Nagetsa, pa su ljubitelji košarke imali priliku da prate uzbudljivu završnicu.

U poslednjem minutu Jokić je imao tri promašaja, ali u dva napada sudije nad njim nisu svirale očigledne faulove.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Jokić je zbog toga eksplodirao na 10 sekundi pre kraja, pri rezultatu 122:119. Sudije nisu svirale faul, Nikola je izgubio živce i zaradio tehničku grešku. Tada je bilo jasno da će Denver izgubiti ovaj meč.

Treba istaći da su Nagetsi na ovom meču igrali i bez Arona Gordona.

Jokić je imao podršku od Majkl Porter Juniora, koji je ubacio 28 poena, a odličan je bio i Fakundo Kampaco koji je meč završio sa 19 postignutih poena.

Kod Netsa je najbolji bio već pomenuti Durent sa 33 poena i 11 skokova, dok je Kajri Irving dodao 31.

Nagetsi su posle drugog vezanog poraza sada na skoru 44-24 i zauzimaju četvrto mesto na Zapadu, dok je Bruklin sa identičnim odnosnom pobeda i poraza drugi u Istočnoj konferenciji.

Rezultati:

Filadelfija - Detroit 118:104

Toronto - Memfis 99:109

Portland - San Atntonio 124:102

Denver - Bruklin 119:125

Indijana - Vašington 132:133

Golden Stejt - Oklahoma 136:97

Juta - Hjuston 124:116

Kurir sport

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track