CRNO-BELI REPOVI: Partizan, osim Vujoševića, mora da plaća i igrače koji već deceniju ne nose njegov dres!
Foto: Starsport©

KAKO IZ DUBIOZE?

CRNO-BELI REPOVI: Partizan, osim Vujoševića, mora da plaća i igrače koji već deceniju ne nose njegov dres!

Košarka -


Dugovi košarkaškog kluba Partizan ponovo su aktuelizovani nakon što je FIBA preko BAT sankcionisala klub zbog neisplaćenih rata prema Dušku Vujoševiću.

I dok crno-beli tvrde da je u pitanju greška i da su bivšem treneru dali i više nego što je u ovom trenutku dinamikom predviđeno, Vujošević to demantuje i optužuje rukovodstvo Partizana za falsifikovanje dokumenata.

Dugovi koje je zatekao predsednik Partizana Ostoja Mijailović kad je u oktobru 2017. došao u klub bili su ogromni, a neki se vuku i dan-danas.

Partizan, Duško Vujošević, Aba Liga
foto: Saša Pavlić

Najveći deo, kada su u pitanju bivši igrači i treneri, odnosio se na Vujoševića (oko 400.000 evra), a u međuvremenu je isplatama u ratama iznos smanjen.

Međutim, repovi prema igračima postoje godinama, pa su tako ostale i neisplaćene obaveze prema nekima za koje su čak i navijači zaboravili da su igrali za Partizan.

Dominik Džejms
foto: Saša Pavlić

Na primer, zatečen je dug prema nekadašnjem plejmejkeru Dominiku Džejmsu, na spisku su bili Frenk Robinson i Darel Vilijams...

Od onih koji su ostavili dubok trag u Humskoj, duguje se ili se donedavno dugovalo Aleksu Mariću, zatim Milanu Mačvanu, Slavku Vranešu, Nikoli Milutinovu, pa čak i Milenku Tepiću.

Milenko Tepić

Francuz Boris Dalo takođe je jedan od onih koji nisu bili isplaćeni. U međuvremenu je Partizan uspeo da izmiri veći deo, ali su neke obaveze ostale.

Boris Dalo
foto: Dado Đilas

Saša Pavlović, koji takođe nije naplatio sve iz perioda dok je nastupao za Partizan, odlučio je da oprosti svoj dug.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track