"JA BUDALA TE DRŽIM U IGRI!" Trener Reala besneo zbog Srbina! Tražio tajm-aut pa POTPUNO POLUDEO, igrači gledali u neverici VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

Laki je malo nervozan

"JA BUDALA TE DRŽIM U IGRI!" Trener Reala besneo zbog Srbina! Tražio tajm-aut pa POTPUNO POLUDEO, igrači gledali u neverici VIDEO

Košarka -

Novu sezonu su košarkaši Real Madrida otvorili pobedom kao domaćini, ali nije sve prošlo kao što je to zamislio Pablo Laso, dugogodišnji trener španskog velikana.

Real je rezultatom 70:63 bio bolji od San Pabla, a neubedljiva igra je na momente ozbiljno nervirala iskusnog košarkaškog stručnjaka.

To je na svojoj koži najbolje osetio super talentovani Tristan Vukčević koji je pre nekoliko meseci odlučio da će igrati za reprezentaciju Srbije.

Osamnaestogodišnjak je u igri proveo pet minuta i za to vreme je promašio jedini šut koji je uputio ka košu, uhvatio je jedan skok, a u jednom trenutku Laso je bio izuzetno nezadovoljan pa je odlučio da na tajm-autu očita bukvicu mladom košarkašu.

- Zbog tebe sam budala! Budala sam jer sam te ostavio na terenu! - poručio je Laso Vukčeviću pre nego što je prešao na taktički deo tajm-auta dok su ostali igrači samo nemo posmatrali i slušali šta trener ima da poruči njihovom saigraču.

Inače, Tristan je rođen u Sijeni (Italija), ima srpski, švedski i grčki pasoš, a njegov otac Dušan Vukčević, nekadašnji je košarkaš Crvene zvezde.

Kurir sport/A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track