JEZIVA ISPOVEST KOBIJEVE SUPRUGE: Vanesa Brajant na suđenju otkrila kako je saznala da su joj muž i ćerka Đijana poginuli
Foto: Profimedia

Potresno

JEZIVA ISPOVEST KOBIJEVE SUPRUGE: Vanesa Brajant na suđenju otkrila kako je saznala da su joj muž i ćerka Đijana poginuli

Košarka -

Nesrećnog 26. januara 2020. godine u padu helikoptera poginuli su slavni košarkaš Kobi Brajant, njegova ćerka Đijana i još sedmoro ljudi koji su se nalazili na kobnom letu.

Kobijeva supruga Vanesa izjavila je u sudu da je prvu informaciju o strašnoj nesreći dobila od porodične asistentkinje, ali i da su se neke informacije pokazale netačnim.

Vanesa je poslednjih dana boravila u sudu, gde je svedočila u slučaju protiv policajaca koji su osumnjičeni da su fotografisali mrtva tela Kobija i ćerke Đijane.

Asistentkinja je Vanesi prenela da se desila nesreća, ali i da je pet osoba preživelo, što se kasnije ispostavilo netačnim. Kako pomoćnica nije znala ništa više, Vanesa je pokušala da dobije ili Kobija ili Đijanu preko telefona, ali se nisu javljali.

"Dok sam držala telefon i pokušavala da dobijem svog muža, počele su da mi stižu notifikacije ‘Počivaj u miru, Kobi’, ‘RIP Kobi’. Moj život od tog momenta više nije bio isti", istakla je Vanesa Brajant.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track