AU, KAKAV LUKSUZ! Piksi, Miško i Jarić u najboljem hotelu na svetu! Cene su NENORMALNE!
Foto: Twitter

Elitni deo Majamija

AU, KAKAV LUKSUZ! Piksi, Miško i Jarić u najboljem hotelu na svetu! Cene su NENORMALNE!

Košarka -

Kakvo društvo! U Majamiju na sunčanoj Floridi družili su se selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, poznati menadžer Miodrag Ražnatović i nekadašnji košarkaški as Marko Jarić.

Njih trojica su se našli u prestižnom hotelu "Setai", koji se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija - Majami Biču.

0159845252, Majami Bič, Majami
foto: Profimedia

Noć u ovom hotelu košta i hiljadu dolara, a dolazi uglavnom probrana klijentela. Štaviše, "Setai" je proglašen najboljim hotelom na svetu, a interesantno je da je to omiljeno mesto Britni Spirs, Madone i Bijonse.

U jeku sezone cene su izuzetno visoke - za najbolje dvokrevetne sobe sa fantastičnim pogledom na okean cena je čak 5.800 dolara. Naravno, ima i jeftinijih soba, ali ne ispod 1.000 dolara.

Ukoliko ste finansijski moćni, možete da priuštite i veliki penthaus, ali tada je cena basloslovna - 30.000 dolara za noć!

Hotel je uglavnom prepun atraktivnih devojaka, što može da se vidi na Instagram profilu ovog ugostiteljskog objekta.

- Posle večere sa jednim bivšim i, nadamo se, jednim budućim svetskim prvakom - napisao je Ražnatović uz sliku s Markom i Piksijem.

On je prisustvovao meču u kom je igrao njegov najjači klijent Nikola Jokić, a Denver je pobedio sa 120:11, pa je bilo dodatnog razloga za zadovoljstvo.

(Kurir sport)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track