00:36

Umro košarkaš Stevan Jelovac od posledica moždanog udara

Tuga

REČI KOJE TERAJU SUZE NA OČI! Nikada nisam upoznao košarkaša TAKVE DOBROTE! Naći ću način da uspomena na JELOVCA traje VEČNO!

Košarka -

Miško Raznatović oprostio se na društvenim mrežama od tragično preminulog Stevana Jelovca. Poznati košarkaški mendažer napisao je izuzetno emotivnu poruku:

- Zastupao sam mnoge lošije i mnoge bolje igrače od njega. Međutim, nikada nikog takve dobrote. Stevan je jedini, koji je i pored toga sto je bio u tridesetima i skoro 13 godina sa mnom, mi stalno persirao, iako sam se strašno bunio protiv toga. I pored ljutnje i kritike, nije odstupao od navike da pri svakom dolasku u kancelariju donose flasu žestokog pića.

Miško Ražnatović
foto: Starsport©

Poseban odnos imao je Steva na Miškovim roditeljima:

- Svaki dolazak iz Novog Sada u Beograd da me poseti se završavao i obilaskom mojih roditelja, u čijem stanu je ziveo, dok je igrao u Beogradu. Kao i u vreme njegovog boravka u Beogradu, gibanica moje mame ga je strpljivo čekala. Dobrota i plemenitost, koja ga je krasila je bila jedinstvena, i ziva sećanja na nase putesestvije kroz Italiju, Tursku, Rusiju, Nemacku, Litvaniju, Spaniju, Japan, Grčku...sada bude bolna i teška osećanja.

Poruka za kraj, tera suze na oči:

- Ja ne spadam u osobe koje će sada napisati RIP, niti pak u one, koji će pokazati kolika me tuga obuzima dok ovo pišem, jer je moja bol zbog njegovog odlaska zanemarljiva u odnosu na ono što sada prolazi njegova porodica. S druge strane ja sam sigurno neko ko će naći način da uspomena na Stevana, kao vrhunskog košarkaša i neverovatnu osobu traje zauvek.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track