SUSRET DŽINA I BEBE: Porodica zamolila Bobija za sliku, on se oduševio zbog jednog detalja, a nastala je prelepa fotografija
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

KAO KOLEVKA

SUSRET DŽINA I BEBE: Porodica zamolila Bobija za sliku, on se oduševio zbog jednog detalja, a nastala je prelepa fotografija

Košarka -

Srpski košarkaš, Boban Marjanović, sleteo je u Beograd gde bi trebalo da se pridruži reprezentaciji Srbije.

Marjanović je sa Dalasom ove sezone stigao do prve runde plej-ofa NBA lige, uz ne preterano veliku minutažu, a na aerodromu Nikola Tesla imao je zanimljiv susret.

Jedna porodica koja je na aerodromu bila sa malim Petrom pitala je košarkaša da pozira dok drži bebu i tako je nastala ova preslatka fotografija.

Džin visok 2,22 metra, zanimljivo je poručio roditeljima da i on ima sina koji se zove Petar pa mu nije bio problem da izađe u susret i napravi malom Petru priču koju će moći da prepričava drugarima.

Boban Marjanović
foto: Kurir

Osim što je izuzetno visok, Marjanović ima ogromne šake pa su one izgledale kao kolevka za bebu.

Inače, ljubitelji Srbina koji već sedam godina igra u NBA ligi, opsednuti su veličinom Bobijevih ruku, pa se tako na društvenim mrežama mogu pronalaziti nalozi pod imenom "Boban drži stvari" na kojima se prikazuje kako predmeti "normalne" veličine izgledaju u njegovim rukama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track