POGLEDAJTE ŠTA SVE NIKOLA JOKIĆ RADI ZA SVOJU SRBIJU: Ovaj njegov potez najbolji je dokaz LJUBAVI prema reprezentaciji (VIDEO)
Foto: Printscreen

LIDER

POGLEDAJTE ŠTA SVE NIKOLA JOKIĆ RADI ZA SVOJU SRBIJU: Ovaj njegov potez najbolji je dokaz LJUBAVI prema reprezentaciji (VIDEO)

Košarka -

Jedna zanimljiva scena sa utakmice Slovenija - Srbija "zapalila" je društvene mreže.

Srbija je doživela poraz u Stožicama posle produžetka (97:92), ali je ostavila odličan utisak na prvom pripremnom meču koji smo imali priliku da pratimo.

Nikola Jokić je opravdao očekivanja navijača, bio je najefikasniji u našem timu sa 26 postignutih poena, a zabeležio je i 12 skokova i šest asistencija.

Nikola je ranije često bio na udaru navijača koji su osporavali njegov motiv kada igra za reprezentaciju, međutim, sada je svima jasno stavio do znanja koliko mu je stalo do dresa nacionalnog tima. Iako se radilo o prijateljskom susretu, Jokić se na terenu ponašao kao da je reč o meču od izuzetne važnosti. Nervirao se zbog promašaja, bodrio je saigrače i kao pravi lider, kada je to bilo potrebno, kritikovao i ukazivao na greške.

Veliku pažnju ljubitelja košarke na društvenim mrežama privukao je snimak na kome MVP NBA lige u samom finišu produžetka drži lekciju saigraču Dejanu Davidovcu.

Podsetimo, Srbija već u petak ima novu proveru protiv reprezentacije Italije, a dan kasnije odmeriće snage sa Nemačkom ili Češkom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track