SKANDAL O KOM PRIČA CEO SVET! Isplivao snimak sramne tuče, SUPERZVEZDA NBA lige nokautirala saigrača strahovitim udarcem! VIDEO
Foto: Printscreen

PUKAO FILM

SKANDAL O KOM PRIČA CEO SVET! Isplivao snimak sramne tuče, SUPERZVEZDA NBA lige nokautirala saigrača strahovitim udarcem! VIDEO

Košarka -

Informacija da se Drejmond Grin potukao sa Džordanom Pulom šokirala je javnost, a snimak tuče izazvao je još žešće reakcije.

Saigrači u timu aktuelnog šampiona NBA lige, Golden Stejt Voriorsima, ušli su u fizički kontakt na jednom od treninga, a američki "TZM" je došao do materijala koji je podelio javnosti.

Na snimku se vidi kako Grin i Pul razmenjuju reči, a još uvek je nejasno šta su jedan drugom izgovorili, kao i šta je razlog njihove svađe.

U jednom trenutku, Grin, koji važi za jednog od "najprljavijih" košarkaša u NBA ligi, krenuo je prema mladom beku.

Najpre ga je odgurnuo, a onda udario sa velikom silinom. Pul je odmah pao na pod, a treneri i saigrači su skočili da razdvoje iskusnog Amerikanca od dvadesettrogodišnjeg Pula.

Ova svađa mogla bi da predstavlja veliki problem Voriorsima, s obzirom na to da se radi o super zvezdi i jednom od najkorisnijih igrača Golden Stejta i mladoj nadi za koju se očekuje da u narednim godinama bude ključan igrač ekipe iz San Franciska.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track