BOLESNO! MONSTRUOZNE UVREDE NEMANJI NEDOVIĆU: Jezivo vređanje trudne supruge i reči zbog kojih "navijač" MORA DA BUDE UHAPŠEN!
Foto: www.kkcrvenazvezda.rs

strašno

BOLESNO! MONSTRUOZNE UVREDE NEMANJI NEDOVIĆU: Jezivo vređanje trudne supruge i reči zbog kojih "navijač" MORA DA BUDE UHAPŠEN!

Košarka -

Društvene mreže postaju izuzetno opasne kada se stvari otrgnu kontroli. Upravo to se desilo u slučaju Nemanje Nedovića, koji je od jednog "navijača" dobio najjezivije moguće uvrede.

Kritikovali su pojedini navijači crveno-belih Nedovića za igru protiv Virtusa, a kasnije i Milana. To je takođe samo po sebi upitno, ako se zna koliko Nedović donosi Zvezdi, ali dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje.

Ogromna većina navijača je potpuno uz Nedovića. U kompletnoj masi, naravno, ima i bolesnika, a jedan je, nažalost, isplivao u prvi plan svojom monstruoznom porukom:

- Bravo, pi*ketine, bravo, više od pola ekipe treba da leti, a prvi najveća zvezda Nedović. Je*em li mu trudnu ku*vu u usta, da mu je*em.

Nemanja Nedović
foto: Pritnscreen/Twitter

Ovaj jeziva poruka izazvala je stotine reakcija ogorčenih ljudi koji nisu mogli da veruju šta čitaju. Sve ovo delo je "čoveka" pod imenom "Ssinadinovski", koji na svom profilu ima sliku Delija?!

Nadamo se da će ovaj slučaj završiti kod nadležnih organa i da će autor ove poruke biti najžešće moguće kažnjen za ovo što je napisao.

Govor mržnje na društvenim mrežama sve češće postaje ozbiljan problem, a samo žestoke sankcije mogu da to iskorene. Sportske kritike su jedno, a ovakve stvari nešto potpuno drugo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track