PLJAČKA! ZVEZDA BRUTALNO POKRADENA U MILANU: Pogledajte kako su sudije BESRAMNO oduzele dva poena srpskom klubu (VIDEO DOKAZ)
Foto: Pritnscreen

neverovatno

PLJAČKA! ZVEZDA BRUTALNO POKRADENA U MILANU: Pogledajte kako su sudije BESRAMNO oduzele dva poena srpskom klubu (VIDEO DOKAZ)

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde u Milanu odigrali su slabo, a daleko lošije od crveno-belih "igrale" su sudije.

Arbitri su doneli nekoliko krajnje problematičnih odluka tokom meča u Mediolanom forumu, a dve u poslednjoj deonici, slobodno možemo da kažemo, žestoko su uticale na rezultat i odlučile pobednika. Naravno, bio je to domaći Armani.

Crvena zvezda
foto: Simone Lucarelli IPA Profimedia

Navijači crveno-belih posebno naglašavaju trenutak kad je Dalibor Ilić bio ispod koša i prilikom pokušaja da poentira fauliran je od strane Brendona Dejvisa. U tom momentu lopta je udarila u tablu i krenula ka košu, a Meli je tek tada uspeo da izblokira šut. Očigledno je da je lopta pipnula tablu iznad obruča i da je trebalo da priznaju koš i centru Zvezde omoguće i dodatno slobodno bacanje.

Pogledajte snimak na kome se vidi da su Zvezdi ukradena dva poena:

Ipak, Ilić je dobio samo dva slobodna bacanja, od kojih je pogodio jedno. Uzalud su košarkaši Crvene zvezde i trener Duško Ivanović protestovali, sudije su procenile drugačije.

Evidentno je gde je bila lopta u momentu šuta:

Crvena zvezda
foto: Pritnscreen

U poslednjem minutu, kod rezultata 70:66, Zvezda je uspela da se odbrani i već je krenula u kontranapad kad se začula pištaljka i dosuđen je faul Bentila nad Nejpirom, koji je sa dva slobodna bacanja ugasio i poslednju nadu gostiju u preokret. Na usporenom snimku se vidi da je bek Armanija inicirao kontakt sa centrom crveno-belih, a da ovaj nijednim pokretom nije hteo da ga faulira, već suprotno. Gosti su mogli potpuno da se vrate u meč i izrežiraju dramu, ali od toga nije bilo ništa.

- Imali smo šansu da pobedimo, ali u finišu su dosuđene neke stvari protiv nas. Moramo da podignemo glavu, da radimo još jače i budemo bolji. Posle poraza u Bolonji pokazali smo karakter, posebno u odbrani u drugom poluvremenu. Znamo da je to naša snaga i moramo da nastavimo tako. Imamo još dva meseca, dosta utakmica - rekao je plejmejker Crvene zvezde Luka Vildoza za Sport klub.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track