SPAVAO MU SA MAMOM, A SAD SU SAIGRAČI! Pipenov sin će igrati sa čovekom koji je zbog njegove majke IZBACIO ŽENU I DETE NA ULICU!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

la sapunica

SPAVAO MU SA MAMOM, A SAD SU SAIGRAČI! Pipenov sin će igrati sa čovekom koji je zbog njegove majke IZBACIO ŽENU I DETE NA ULICU!

Košarka -

Kontroverzni NBA as Milik Bizli postao je novi igrač Los Anđeles Lejkersa. Dolazak 26-godišnjeg beka u Grad anđela uspeo je da zaseni i prelazak velikog Kevina Durenta u Finiks Sanse, a razlog je krajnje bizaran.

Bizli će u nastavku sezone biti saigrač sa Skotijem Pipenom Juniorom i to bi mogao da bude ozbiljan problem. Za one koji se ne sećaju, Doskorašnji as Jute pre dve godine imao je burnu ljubavnu aferu sa Larisom Pipen, bivšom suprugom slavnog asa Čikago Bulsa i majkom mladog košarkaša Lejkersa.

Skoti Pipen Junior
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Pipenov naslednik sigurno nije oduševljen što će morati da deli svlačionicu sa čovekom koji mu je spavao sa majkom.

Ljubavna veza Bizlija i gospođe Pipen privukala je ogromu pažnju medija zbog činjenice sa je atraktivna Larisa čak 22 godine starija od košarkaša. Novom igraču Lejkersa to nije smetalo, toliko ga je opčinila da je navodno izbacio suprugu Montanu Jao i sina iz kuće sa dva kofera. Nije im dao ni novac, pa su neko vreme bili smešteni kod rođaka, jer nisu imali gde.

Larisa Pipen
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bizli se kasnije dozvao pameti. Raskinuo sa Larisom i vratio se ženi sa kojom je u međuvremenu dobio i drugo dete. Na Instagramu je 2021. godine uputio javno izvinjenje, priznao je da se kaje zbog svega što je učinio.

Malik Bizli
foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Žao mi je zbog svega što se dogodilo poslednjih nekoliko meseci. Moja glava nije bila na mestu. Tražio sam konstatno više, a zapravo sam imao sve. Želim da kažem svetu i vama da ste mi vi najvažniji, naspisao je tada Bizli.

Ona mu je sve oprostila i sada su ponovo zajedno.

Atraktivnu mamu Larisu raskid sa mladim košarkašem nije preterano potresao, Bizlija je zamenila 33-godišnjim Markusom Džordanom, sinom Skotijevog bivšeg saigrača Majkla Džordana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track