PREKIPELO MU - "OVO JE GADNO I RUŽNO" Trenera Denvera razbesnela PRLJAVA HAJKA NA JOKIĆA: Više ga ne zanima MVP titula! (VIDEO)
Foto: Printscreen

prekipelo mu!

PREKIPELO MU - "OVO JE GADNO I RUŽNO" Trenera Denvera razbesnela PRLJAVA HAJKA NA JOKIĆA: Više ga ne zanima MVP titula! (VIDEO)

Košarka -

Trener Denvera Majk Meloun nakon trijumfa nad Vašingtonom prokomentarisao je sramnu kampanju koja se trenutno vodi oko MVP titule.

Meloun smatra da je stvar otišla predaleko i da je sama diskusija dobila jedan "odvratan obrt". Umesto da se ističu pozitivne osobine favorita, mnogi se trude da omalovaže ostale kandidate.

"U pogledu na prethodne dve godine se dešava ružan zaokret u MVP diskusijama. To nervira mnogo ljudi, uključujući i Nikolu. Nateralo ih je da se isključe iz svega. Postoji mnogo kandidata za tu nagradu: Embid, Dončić, Tejtum,...Svi zaslužuju. Sada se dešava da se ne promoviše dobro kod jednog igrača, nego se blate ostali i to je smešno. Podržavaj velike igrače, ne kritikuj ih. Razvijaj ih i ko god osvoji, lepo po njega. To je ono što me nervira ove godine, postalo je gadno i ružno", izjavio je Maloun.

Meloun je u svom izlaganju naglasio da je Nikola Jokić sjajna osoba i da ga uspeh, slava i novac nimalo nisu promenili.

"Ispravan, to je on. Uspeh, salva i bogatstvo ga nisu promenili, a ja sam s njim od prvog dana. To je retkost u NBA. Osvajate MVP nagrade, pobeđujete na visokom nivou, potpisujete najveći ugovor u istoriji NBA, to menja mnoge ljude. Nikola je i dalje isti, skroman, nesebičan, stidljiv, ne voli centar pažnje", kaže Melun.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track