TRENER MAJAMIJA IZAŠAO S KONFERENCIJE POSLE PITANJA O JOKIĆU! Nije verovao šta čuje, uhvatio se za glavu, podelio lekciju i otišao
Foto: Printscreen

NBA

TRENER MAJAMIJA IZAŠAO S KONFERENCIJE POSLE PITANJA O JOKIĆU! Nije verovao šta čuje, uhvatio se za glavu, podelio lekciju i otišao

Košarka -

Trener Majamija Erik Spolstra na zanimljiv način završio je konferenciju za medije nakon pobede protiv Denvera.

Spolstrini košarkaši napravili su brejk, odnosno stigli su do velikog trijumfa u gostima, što znači da bi na domaćem terenu u naredna dva meča mogli da steknu ozbiljnu prednost u velikom NBA finalu.

Dugogodišnji trener Hita suočio se sa pitanjem koje mu se nije dopalo.

Naime, kako je Nikola Jokić postigao 41 poen, a upisao samo četiri asistencije, novinarka ESPN-a, Ramona šelburn, pitala je da li ekipe kada igraju protiv srpskog centra odluče da mu dozvole ili da poentira, ili da razigrava saigrače i da tako pokušavaju da kontrolišu njegov učinak.

Spolstra se uhvatio za glavu, pa onda odgovorio.

- To je smešno. Neko ko ne zna mnogo o košarci to tvrdi. Momak je neverovatan igrač. Dve godine zaredom bio je najbolji košarkaš na svetu (MVP). Ne možete samo reći: 'Učiniću ga poenterom'. Oni ne igraju tako, imaju mnogo različitih akcija iz koje te mogu ugroziti", rekao je Spolstra i dodao:

- Moramo da se fokusiramo na ono što radimo. Pokušavamo da radimo stvari na teži način. A on zahteva od vas da mnoge stvari morate da radite na teži način. Ima naše puno poštovanje - poručio je trener Majamija.

Na taj način je završio konferenciju, a odmah nakon odgovora je ustao i napustio salu u kojoj se ona održala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track