ATAMAN: Uverio sam se kakav su Srbi narod, osećam se izuzetno bezbedno
Foto: Tanjug

Trener Galatasaraja posle utakmice

ATAMAN: Uverio sam se kakav su Srbi narod, osećam se izuzetno bezbedno

Košarka -
Želja mi je da kada budem sledeći put dolazio ovde da doživim takođe dobar prijem, još bolji nego danas, poručio je turski stručnjak

BEOGRAD - Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman rekao je posle pobede nad Crvenom zvezdom da je ključ uspeha bilo zaustavljanje Luke Mitrovića i agresivna igra na centru Bobanu Marjanoviću.

Gosti iz Istanbula slavili su večeras u Kombank areni rezultatom 74:65, u 3. kolu E grupe Top 16 faze Evrolige.

"Uspeli da zaustavimo Mitrovića, a bili agresivni na Marjanoviću koji nam zadavao mnogo problema. U prvom poluvremenu bili smo uplašeni, imali prazan hod, ali smo u nastavku bili daleko bolji", izjavio je Ataman posle meča.

On je dodao da je Crvena zvezda mlad i snažan tim, koji je na kraju morao da se pomiri sa razočaravajućim porazom, pohvalivši atmosferu u dvorani.

"Publika je bila besprekorna. Osećam se izuzetno bezbedno od sletanja u Beograd, uverio sam se kakav su Srbi narod. Želja mi je da kada budem sledeći put dolazio ovde da doživim takođe dobar prijem, još bolji nego danas", poručio je Ataman.

On je ponovio da mu je mirna savest zbog reči koje je izgovorio nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u novembru u Istanbulu, istakavši da u tom trenutku znao šta se dogodilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track