EVO ŠTA JE PRETHODILO KOBNOM JUTRU: Lamar Odom u bordelu spiskao 75.000 dolara za dva dana
Foto: AP

Američki mediji otkrili nove detalje

EVO ŠTA JE PRETHODILO KOBNOM JUTRU: Lamar Odom u bordelu spiskao 75.000 dolara za dva dana

Košarka -
Odom (35) je pre nekoliko dana pronađen u besvesnom stanju u jednom bordelu u Nevadi, a pretpostavlja se da je bio pod dejstvom narkotika pre nego što je pao u komu

LAS VEGAS - Bivši američki košarkaš Lamar Odom i dalje se nalazi u kritičnom stanju, a američki mediji prenose da je uspešno prošao prvu dijalizu.Odom (35) je pre nekoliko dana pronađen u besvesnom stanju u jednom bordelu u Nevadi, a pretpostavlja se da je bio pod dejstvom narkotika pre nego što je pao u komu. Lekari se bore za njegov život, a smatraju da je po NBA zvezdu bila kobna kombinacija, biljne vijagre i alkohola. Prema mišljenju lekara, Odomu je oštećen mozak i pretrpeo je nekoliko moždaih i srčanih udara, a oštećena mu je i jetra zbog čega je pretila opasnost da mu otkažu svi organi.Zvaničnih informacija o zdravstvenom stanju bivšeg NBA košarkaša i dalje nema, a do javnosti stižu samo procene i mišljenja nestručnih osoba, dok vlasti pokušavaju da rekonstruišu njegovo kretanje pre nego što je pronađen u nesvesnom stanju na podu jedne javne kuće.Lamarova baka Florens Odom odbila je da komentariše neosnovana nagađanja da će njen unuk biti skinut sa aparata za održavanje u životu. Košarkašev otac Džo takođe je odbio da razgovara o zdravstvenom stanju njegovog sina, navodeći da su te informacije poverljive.Mesni šerif i vlasnici javne kuće "Ranč ljubavi" objavili su da je Odomov slučaj retkost, a naveli su da je incident možda povezan sa drogama.

On je trenutno bez svesti i priključen je na respirator, a demantovane su informacije brojnih američkih medija da je preminuo."Proći će nedelje, možda i meseci pre nego što bude poznato koliko su teška oštećenja", rekao je izvor iz bolnice u Las Vegasu gde je bivši košarkaš smešten.

http://www.youtube.com/watch?v=QvUSRNNsvp0

Vlasnik Denis Hof rekao da je košarkaš planirao da ostane nedelju dana.

Odom je, prema navodima portparola, rekao bar jednoj ženi da je tog dana uzeo "malu količinu kokaina". Portparol je rekao da je košarkaš znao da ta javna kuća ima stroge propise protiv narkotika, kao i da su svedoci videli da su jedine supstance koje je uzimao bile biljne kapsule za potenciju. On nije isključio mogućnost da je Odom sam uzimao narkotike kada niko nije gledao, a potvrdio je i da je igrač pio alkohol iz bara javne kuće.Odom je kupio preparate Riloud i Libimaks plus, koji se reklamiraju kao seksualni stimulanti, odnosno "biljna Vijagra".

http://www.youtube.com/watch?v=tArxlUl3FAs

www.loveranch.net

Posted by Love Ranch Vegas on Thursday, April 18, 2013

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track