GROZNICA TRESE PODGORICU: I fudbalski stadion bi bio mali za navijače Budućnosti i Partizana
Foto: Saša Pavlić

Organizator u problemima

GROZNICA TRESE PODGORICU: I fudbalski stadion bi bio mali za navijače Budućnosti i Partizana

Košarka -
Ogromno interesovanje vlada za meč poslednjeg kola ABA lige

I da košarkaši Budućnosti i Partizana igraju na stadionu Pod Goricom, na tribinama ne bi bilo mesta za sve navijače koji žele da uživo gledaju nedeljni duel ta dva tima, izjavio je izvršni direktor podgoričkog kluba Slavko Radulović.

U Podgorici odavno nije igrana važnija košarkaška utakmica. Ova u nedelju (19 sati) odlučuje o prednosti domaćeg terena u plej-ofu ABA lige. Zato je interesovanje ogromno.

Kapacitet Morače je 4.500, a stiglo je više od 10.000 zahteva za ulaznice, prenose podgoričke "Vijesti"..

"Košarkaška groznica već danima trese Podgoricu i celu Crnu Goru. To je i logično kada igramo derbi sezone. Partizan je mamac za gledaoce. Učinićemo sve da, iako je utakmica visokog rizika, sve prođe u najboljem redu i navijačima priuštimo istinski spektakl", istakao je Slavko Radulović, direktor Budućnosti i dodao:

"I fudbalski stadion pod Goricom bio bi mali da primi sve zainteresovane. Dobili smo više od 10.000 zahteva za ulaznice i nismo u mogućnosti da svima izađemo u susret. Izvinjavamo se zbog toga kako navijačima Budućnosti, tako i navijačima Partizana, kojih u Crnoj Gori itekako ima", dodao je Radulović.

Generalni sekretar Budućnosti Marko Šegerec rekao je da su male šanse da se ulaznice nađu u prodaji.

Partizan se pred gostovanje u Podgorici suočio sa problemom na relaciji trener Duško Vujošević - Saša Pavlović. Da li će to uticati na crno-bele u derbiju poslednjeg kola ligaškog dela regionalnog takmičenja, saznaće se u nedelju uveče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track