OVO JE KRETEN SA MARKOVOG GROBA Majka: Drugi put mi ubijaju sina!
Foto: Kurir

Bolesno: Otkriven identitet Turčina sa šalom Galatasaraja

OVO JE KRETEN SA MARKOVOG GROBA Majka: Drugi put mi ubijaju sina!

Košarka -

Porodica u šoku: Dovoljno mi je bilo da vidim tu sliku i već sam bila gotova. Sve me to boli, uznemirenim glasom kaže Rosa Ivković, majka ubijenog navijača

Koliko moraš biti bolestan i jadan da se slikaš sa šalom Galatasaraja na grobu navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, kojeg su isti ti turski huligani ubili u novembru 2014. godine?!Odgovor se nameće sam po sebi. Izvesni navijač Galatasaraja Alper Akgul došao je u Beograd morbidnim povodom.

Istina je da navijači turskog kluba nikada nisu izrazili ni trunku kajanja zbog svega što se pre skoro dve godine desilo u Istanbulu i da često puta na najgnusniji način provociraju navijače Crvene zvezde. Ipak, ovim idiotskim potezom su preterali. Jer kako drugačije opisati čin bezumnog Alpera Akgula, koji sa šalom Galatasaraja pozira na grobu Marka Ivkovića, a onda postavlja tu fotografiju na društvene mreže i piše:

- Mi smo svuda!

Užas... Turčin s šalom Galatasaraja na grobu Marka Ivkovića
Užas... Turčin s šalom Galatasaraja na grobu Marka Ivkovića

Majka tragično nastradalog Marka Ivkovića Rosa bila je vidno potresena posle morbidnog gesta Turčina Alpera Akgula na grobu njenog sina. Ovim odvratnim potezom mladi Turčin ponovo je ubio Marka Ivkovića i zadao još jedan bol neutešnoj majci.- Dovoljno mi je bilo da vidim tu sliku i već sam bila gotova - vidno uznemirena i grcajući u suzama izgovorila je majka Rosa i dodala:- Sve to me mnogo boli. Nemam reči. Imajte razumevanja, ne mogu da pričam.Navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u novembru 2014. mučki su u Istanbulu ubili simpatizeri Galatasaraja, nekoliko časova pre početka utakmice dva košarkaška kluba u Evroligi. Njega je nasmrt ispred dvorane Abdi Ipekči izbo Kadri Aktaš, koji je osuđen na 15 godina robije. Bolesni potez izvesnog Alpera Akgula izazvao je gnev i revolt navijača Crvene zvezde. Upućeno mu je na stotine pretnji preko društvenih mreža na srpskom i engleskom jeziku, ali se čini da je on izuzetno ponosan na svoje nedelo. Iako se na grobu slikao sa šalom preko glave, postavljajući fotografiju na lični profil, pokazao je da nije mnogo inteligentan.

Ni u grobu mu ne daju mira... Marko Ivković
Ni u grobu mu ne daju mira... Marko Ivković

Ne ide na dobroRAT NA TVITERUNavijači Crvene zvezde ostavili su na stotine poruka bolesnom Alperu Akgulu na njegovom Tviter profilu. Zanimljivo je da je bilo i nekoliko navijača Galatasaraja koji su osudili gnusni čin koji je napravio u Beogradu. Takođe, javili su se i fanovi iz Grčke koji nisu birali reči da pokažu šta misle o nedelu mladog Turčina.

Nema kraja, Turci opet preteSRBI, NAOŠTRILI SMO NOŽEVE, ČEKAMO VAS U ISTANBULU!Crvena zvezda će 21. oktobra ponovo put Istanbula, opet na noge Galatasaraju, na meč drugog kola nove sezone Evrolige. Tim povodom Turci su se oglašavali novim morbidnim porukama.- Srbi, čekamo vas u Istanbulu. Noževi su naoštreni - bila je jedna od poruka na društvenim mrežama posle žreba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track