(VIDEO) RADONJIĆ: Presudilo iskustvo motivisanog protivnika
Foto: Saša Pavlic

Trener Zvezde posle meča

(VIDEO) RADONJIĆ: Presudilo iskustvo motivisanog protivnika

Košarka -
Galatasaraj će biti u igri za plasman u Top 8. Pogodili su večeras nekoliko teških šuteva, za razliku od nas, koji smo promašili otvorene, rekao je trener crveno-belih

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je Galatasaraj veoma motivisan došao u Beograd i da je iskustvo turskog tima presudio u duelu u Kombank areni.

Crveno-beli su večeras izgubili rezultatom 74:65, u 3. kolu E grupe Top 16 faze Evrolige.

"Čestitam Galatasaraju na pobedi, njihova mobilizacija i motiv bili su očigledni. Oni imaju veliki broj ovakvih mečeva u Top 16 fazi. Smatram da smo igrali dobru odbranu, pokušali da velikom energijom poremetimo turski tim, ali njihov individualni kvalitet je na kraju bio bolji", izjavio je Radonjić nakon meča, dodajući da je pred crveno-belima još 11 važnih utakmica.

Prema njegovim rečima, Galatasaraj je mnogo bolji tim nego u prvom delu sezone, nakon što vođstvo kluba napravilo dodatnu selekciju.

"Galatasaraj će biti u igri za plasman u Top 8. Pogodili su večeras nekoliko teških šuteva, za razliku od nas, koji smo promašili otvorene. Mi smo igrali odlično prvu fazu takmičenja, ali je nemoguće da ekipa ostane u formi tokom cele sezone", zaključio je trener Crvene zvezde.

Radonjić je pohvalio ambijent u Kombank areni, navodeći da je sve bilo u redu, osim nekoliko manjih navijačkih ispada.

http://www.youtube.com/watch?v=ms8oY267ciY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track