REPEŠA O SISTEMU EVROLIGE: Profitiraće onaj ko poslednji umre
Foto: ABA Liga

Iskreno

REPEŠA O SISTEMU EVROLIGE: Profitiraće onaj ko poslednji umre

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Armani (83:70) u osmom kolu Evrolige, a trener ekipe iz Milana Jasmin Repeša bio je veoma iskren na konferenciji za medije posle meča.

"U pripremi smo pričali da Simonoviću ne smemo dozvoiliti lake šuteve. To se dogodillo, odigrali smo loše, ali ima mnogo utakmica i već sutra moramo krenuti da radimo na korekcijama. Zvezda igra najbolju odbranu, ne dozvoljava protok lopte, ali mi smo loptu gubili i u prenosu što je nedopustivo", počeo je hrvatski trener. O ambicijama Armanija u sezoni Repeša je kazao:

"Nama nije o glavu da uđemo u plej of, ali smo to stavili kao cilj. Nema smisla ada sada pričamo o F4, ikao se često dešava da neko napravi iznenađenje i uplete se tamo. Svi smo iznenađeni i jasno je da su ekipe u zamoru, a tek smo počeli. zato ekipe koje malo menjaju izgledaju bolje, znaju se i uigraniji su. Uz mladost to su prvi kriterijumi kada pravite tim."

Navijanje ga nije oduševilo, ali..."Atmosfera je bila sjajna iako malo fudbalska. Nemam nameru da uvredim, meni je bilo lepo, iako sam navikao i na agresivniju dvoranu".

Hrvatski trener je govorio i o srpskim reprezentativcima Raduljici i Mačvanu

"Raduljica je posle operacije nosa, imao još dve pauze, Mačvan nije igrao protiv Sasrija i jasno je da su svi igrači koji su igrali na Olimpijskim igrama sada umorni, a treba odigrati 82 utakmice. To je veliki rizik i vidite koliko je igrača bilo povređeno. Treba voditi računa o humanoj strani. Sada je jasno da će profitirati onaj ko poslednji umre."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track