PIKSIJA JOŠ NISMO VIDELI U OVOM IZDANJU! Selektor POBESNEO protiv Brazila: Stojković REVOLTIRAN bacio sve sa sebe! VIDEO
Foto: Dado Đilas

KATAR 2022

PIKSIJA JOŠ NISMO VIDELI U OVOM IZDANJU! Selektor POBESNEO protiv Brazila: Stojković REVOLTIRAN bacio sve sa sebe! VIDEO

Mundijal 2022 -

Srbija nije uspela da napravi čudo protiv Brazila. Orlovi su izgubili od petostrukog svetskog šampiona rezultatom 2:0 (0:0) na startu Mundijala u Kataru.

Nakon meča, selektor Dragan Stojković Piksi bio je prilično ljut, pošto njegov tim evidentno nije odigrao onako kako je očekivao. Piksi je bio veoma besan nakon drugog primljenog gola, nakon čega je bacio sako sa sebe i flašicu vode koje je držao u ruci.

Pokazao je Brazil zbog čega se smatra jednim od najvećih favorita za osvajanje titule. Jednostavno, takvom rivalu još nismo dorasli, druga je to dimenzija fudbala, ma koliko je bila velika vera da se u Dohi može ponoviti lisabonsko čudo.

Vraćamo se u realnost i svoju šansu za prolaz u nokaut fazu tražimo protiv Kameruna i Švajcarske. Za nas Mundijal počinje u ponedeljak kada se sastajemo sa Lavovima, pre nego što drugog decembra ukrstimo koplja protiv Sajdžija.

Od ishoda tih duela zavisi hoćemo li se naći u drugom krugu takmičenja ili Mundijal završavamo u grupnoj fazi. Šansa za plasman je i dalje velika.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track