KURIR SAZNAJE! SRBIJO, BEZ BRIGE! Ovo je istina o stanju jednog od najvažnijih igrača Orlova - IGRAĆE PROTIV KAMERUNA
Foto: Dado Đilas

mundijal

KURIR SAZNAJE! SRBIJO, BEZ BRIGE! Ovo je istina o stanju jednog od najvažnijih igrača Orlova - IGRAĆE PROTIV KAMERUNA

Mundijal 2022 -

Stalni maleri prate srpske fudbalere ovde na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Posle povreda Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Filipa Kostića na listu onih koji nisu 100 odsto spremni dospeo je i Sergej Milinković-Savić. I to posle utakmice sa Brazilom.

Sergej je još u trećem minutu dobio žestok udarac od Kazemira u nogu. Na poluvremenu zglob mu je bio otekao, ali on nije želeo da izađe u tako važnoj utakmici za Srbiju. U tome i leži razlog njegove slabije partije jer nije mogao da se kreće onako kako bi trebalo.

- Sergej je dobio jak udarac na utakmici protiv Brazila. Istrpeo je bol. Stisnuo je zube, želi da igra. Biće to sve u redu - saznaje Kurir iz izvora srpske reprezentacije.

Treba istaći da Sergej nije izašao sa ostatkom ekipe kroz miks zonu posle utakmice, a danas smo saznali i pravi razlog. U taboru Orlova želeli su da od javnosti sakriju informaciju vezanu za Sergeja, sve dok ne dobiju nalaze lekara, kako se ne bi stvarala panika i loša atmosfera.

Reprezentacija Srbije, Svetsko Prvenstvo
foto: Dado Đilas

Sergej nije 100 odsto spreman, ali kako saznaje Kurir rekao je selektoru Draganu Stojkoviću da želi da igra protiv Kameruna. Stanje povrede je takvo da bi stariji od braće Milinković-Savić mogao u ponedeljak da započne utakmicu.

Vremena za oporavak ima dovoljno i nema panike u redovima Orlova.

Brazilac Kazemiro je onesposobio Sergeja, razneo mu zglob, a potom laktom u šenaestercu Srbije gotovo nokautirao Strahinju Pavlovića. Tokom meča imao je nekoliko pogibeljnih i prljavih startova, a utakmicu je završio bez opomene zahvaljujuci kriterijumu sudije iz Irana.

Specijalni izveštači iz Katara: Dejan Ignjatović, Aleksandar Radonić i Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track