OVO ZANIMA CELU SRBIJU! MISTERIJA VLAHOVIĆ I TEORIJE ZAVERE: Zbog ovoga je nastao OPŠTI HAOS
Foto: Dado Đilas

enigma

OVO ZANIMA CELU SRBIJU! MISTERIJA VLAHOVIĆ I TEORIJE ZAVERE: Zbog ovoga je nastao OPŠTI HAOS

Mundijal 2022 -

Pitanje koje ovih dana muči fudbalsku Srbiju: Šta se dešava sa Dušanom Vlahovićem?

Nakon utakmice sa Kamerunom mnogi su se pitali zašto najskuplji srpski fudbaler nije dobio šansu u meču u kom je naša reprezentacija jurila pobedu.

Dan pred meč sa Kamerunom pojavila se informacija da bi napadač Juventusa zbog povrede mogao da propusti meč sa Afrikancima, a nakon meča i selektor Dragan Stojković je potvrdio da Vlahović nije bio sto odsto spreman.

Dragan Stojković, Dragan Stojković Piksi, Vanja Milinković Savić, Katar
foto: Starsport

Međutim, Dušanova atipična objava na Instagramu zbunila je navijače i podgrjala sumnje da u našem timu postoji neki problem i da veza između selektora i fudbalera Juventusa više nije tako dobra.

Naime, Vlahović je na Instagramu objavio fotografiju sa treninga uz kratku poruku: "Uvek spreman".

Napadač Srbije nije davao izjave posle meča sa Kamerunom. Prošao je pored novinara sa slušalicama u ušima i odmahnuo rukom.

Kako to obično biva, nejasna situacija proizvela je more spekulacija. Društvenim mrežama kruže razni tračevi o lošim odnosima u timu, fizičkim sukobima, skandalima i navodnim aferama u koje je upetljan sjajni napadač.

A istina je verovatno najjednostavnija... Vlahović je imao ogromnu želju da zaigra, selektor je ipak procenio da nije dovoljno spreman i da je pametnije da ga sačuva za odlučujući meč sa Švajcarcima.

Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić
foto: Starsport

Da je sve u najboljem redu, kada je reč o atmosferi u timu, potvrdio je i kapiten Dušan Tadić na konferenciji za medije.

"Dugo sam u reprezentaciji, nikad nije vladao bolji ambijent. Samo da nastavimo dalje. Stvorila se hemija među igračima, dobar je miks, držimo se zajedno i to je jako pozitivno. Samo treba da ostane tako, nema nikakvih problema", poručio je Tadić.

Da je zaista tako potvrđuju i osmesi na Dušanovom licu tokom treninga koji je naš tim odradio u utorak. Dušan Vlahović odradio je trening sa ostalim rezervistima i u igri na skraćenom terenu na dva gola plenio je energijom i strašću.

Kurir sport

Bonus video:

00:31

Dušan Vlahović zablistao na prvom meču za Juventus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track