BOL I SUZE NA LICIMA ORLOVA! Srbija se BEZ POBEDE oprostila od SP u Kataru: Ove fotografije obeležile su meč sa Švajcarskom
Foto: Dado Đilas

KATAR 2022

BOL I SUZE NA LICIMA ORLOVA! Srbija se BEZ POBEDE oprostila od SP u Kataru: Ove fotografije obeležile su meč sa Švajcarskom

Mundijal 2022 -

Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u osminu finala na Svetskom prvenstvu u Kataru, pošto je u odlučujućoj utakmici izgubila od Švajcarske sa 3:2 (2:2).

Nastup na Svetskom kupu Srbija je završila sa dva poraza i jednim nerešenim rezultatom i ostala je poslednja u grupi sa jednim bodom, a u osminu finala su prošle selekcije Brazila i Švajcarske.

Bio je ovo treći i najlošiji nastup reprezentacije Srbije na Mundijalima, jer je takmičenje prvi put završila bez ijedne pobede. Više golova od nas primila samo Kostarika, zahvaljujući porazu od Španije od 7:0, ali su uprkos tome Kostarikanci bili uspešniji, jer su imali jednu pobedu.

Imala je Srbija i navijače i podršku i odličnu igru i preokret i prednost i prolaz dalje. Ipak, nedostajalo je koncentracije u odbrani. Protiv Švajcarske Orlovi su pokazali, još jednom, da igraju napadački fudbal, da umeju da daju gol. Pokazali su i volju, želju da pobede, ali nisu uspeli da se odbrane kada je to potrebno.

1 / 35 Foto: Dado Đilas

Bol i tuga na licima naših fudbalera koji su dali sve od sebe, ali na kraju nisu odmakli dalje od grupne faze.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track