SVAKA PROGNOZA MUNDIJALA JOJ SE OBISTINILA, A SADA PROREKLA ŠAMPIONA: Favoritu će izaći na crtu bele furije A GOLOVI ĆE PLJUŠTATI
Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia

ŠOKANTNO

SVAKA PROGNOZA MUNDIJALA JOJ SE OBISTINILA, A SADA PROREKLA ŠAMPIONA: Favoritu će izaći na crtu bele furije A GOLOVI ĆE PLJUŠTATI

Mundijal 2022 -

Nakon što je gostujući kod Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije, pevačica Jelena Gerbec rekla kako ne veruje previše u astrologiju, voditelj ju je podsetio na jedno njeno "proročanstvo" koje se obistinilo!

Naime, kada je prethodni put bila sa Kijom Kockar u redakciji Kurir, njih dve su na pitanje u kojoj će grupi igrati reprezentacija Srbije na mundijalu u Kataru tačno pogodile grupu sa sve redosledom ekipa.

Kristina Kija Kockar, Jelena Gerbec
foto: Nemanja Nikolić

- Tako je, čak mislim da smo dve grupe pogodili, našu i još jednu - prisetila se Jelena.

Voditelj je konstatovao da je mogućnost da se tačno pogodi redosled reprezentacija u grupi bila 0,50, dakle praktično nemoguća, a potom je nabrojao reprezentacije koje će igrati u četvrt finalu i pitao Jelenu šta misli koja od navedenih ekipa će osvojiti Mundijal.

02:28

SVE POGODILE DO DETALJA! Pevačice TAČNO predvidele tok svetskog prvenstva, a sada prorekle ko će biti ŠAMPION MUNDIJALA!

Jelena je posle kratkog razmišljanja odgovorila:

- Mislim da će to biti Brazil ili Engleska.

Druga gošća emisije Jelena Lalić je takođe prognozirala da će šampion biti Brazil.

Puls
foto: Kurir Televizija

- Oni se tako dobro igraju, kao da se šale. Deluju kao da uopšte nemaju tremu i da su došli na trening, a ne na svetsko prvenstvo. To kad gledaš deluje ti da oni uživaju. Ne pokazuju napor već izgleda kao da se igraju i odmah kažeš ovi su prvi. Francuzi su drugi, a treći će po meni biti ili Portugal ili Engleska - prognozirala je pevačica.

Voditelj je pozvao gledaoce, da ako vole da se klade poslušaju prognoze njegovih gošći i možda uzmu, kako je rekao fine parice.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track