Ranđići osvojili golf turnir parova na Adi
Foto: Foto, GAS

Veliki isorak za golf

Ranđići osvojili golf turnir parova na Adi

Ostali sportovi -

Golf sezona na terenima Golf kluba Beograd na Adi Ciganliji završena je tradicionalnim turnirom parova.

Tako je spuštena zavesa na godinu u kojoj je napravljen veliki iskorak pre svega u masovnosti, ali i rezultatima najmlađih i juniora.

Takođe, 2016. će ostati upamćena po osvojenom Tim šildu srpske golf reprezentacije, kao i činjenici da je nekoliko turnira postavljeno na mapu Svetske amaterske golf rang liste.

Turnir parova odigran ovog vikenda privukao je veliko interesovanje. Učestvovali su brojni bračni parovi, trening partneri kao i najmlađi članovi Golf klubova Beograd i Sava. Titulu šampiona osvojili su Milan i Svetlana Ranđić, koji su upisali 46 neto poena.

Drugu poziciju, sa istim skorom, ali većim hendikepom zauzeli su Nemanja i Aleksandra Gostović, dok su na trećem mestu bili Milan i Marija Lalošević sa 43. Bruto najbolji rezultat ostvarili su srpski reprezentativac Mihailo Dimitrijević i njegova sestra Anastasija, koji su osvojili 36 bodova.

U konkurenciji je bilo ukupno 18 parova, a turnir je imao internacionalni karakter. Tokom zimskog perioda golferi će imati priliku da vežbaju svoju igru i tako ostanu u formi na simulatorima u Golf klubu Beograd, a nova takmičarska sezona počeće narednog proleća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja