Najnovije vesti

Ranđići osvojili golf turnir parova na Adi
Foto: Foto, GAS

Veliki isorak za golf

Ranđići osvojili golf turnir parova na Adi

Ostali sportovi

Golf sezona na terenima Golf kluba Beograd na Adi Ciganliji završena je tradicionalnim turnirom parova.

Tako je spuštena zavesa na godinu u kojoj je napravljen veliki iskorak pre svega u masovnosti, ali i rezultatima najmlađih i juniora.

Takođe, 2016. će ostati upamćena po osvojenom Tim šildu srpske golf reprezentacije, kao i činjenici da je nekoliko turnira postavljeno na mapu Svetske amaterske golf rang liste.

Turnir parova odigran ovog vikenda privukao je veliko interesovanje. Učestvovali su brojni bračni parovi, trening partneri kao i najmlađi članovi Golf klubova Beograd i Sava. Titulu šampiona osvojili su Milan i Svetlana Ranđić, koji su upisali 46 neto poena.

Drugu poziciju, sa istim skorom, ali većim hendikepom zauzeli su Nemanja i Aleksandra Gostović, dok su na trećem mestu bili Milan i Marija Lalošević sa 43. Bruto najbolji rezultat ostvarili su srpski reprezentativac Mihailo Dimitrijević i njegova sestra Anastasija, koji su osvojili 36 bodova.

U konkurenciji je bilo ukupno 18 parova, a turnir je imao internacionalni karakter. Tokom zimskog perioda golferi će imati priliku da vežbaju svoju igru i tako ostanu u formi na simulatorima u Golf klubu Beograd, a nova takmičarska sezona počeće narednog proleća.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...