NEUTEŠNI OTAC STRADALE ODBOJKAŠICE: Niko nije imao hrabrosti da mi kaže strašnu istinu
Foto: Fejsbuk

Tuga u domu Sinanovića

NEUTEŠNI OTAC STRADALE ODBOJKAŠICE: Niko nije imao hrabrosti da mi kaže strašnu istinu

Ostali sportovi -

Erna Sinanović, bivša reprezentativka Bosne i Hercegovine u odbojci i jedna od najboljih sportistkinja Kalesije, poginula je u sredu uveče u saobraćajnoj nesreći koja se desila u naselju Gornje Vukovije.

Bila je jedna od najboljih odbojkašica u BiH u prethodnih 20 godina, a poginula je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se desila u blizini Kalesije. U ovoj nesreći stradale su još dve devojke.

Šok i neverica vladali su u njenoj porodičnoj kući u kalesijskom naselju Miljanovci.

- Došao sam do Kalesija do Doma zdravlja, rekli su mi da nije dobro. Spremio sam se bio na najgore. Oni su već znali šta je bilo, ali nije lako nekome reći takvu vest. Otišao do Tuzle, tamo su mi isto rekli da nisu stigli, da ne znaju... U međuvremenu, brat je nazvao sina i rekao šta se desilo... - opisao je Suljo Sinanović, Ernin otac, najteže trenutke svog života za Faktor.ba.

Porodica Sinanović jedna je od poznatijih na području Kalesije. Suljo Sinanović dugogodišnji je trener fudbalera kalesijske Bosne, njegov brat Sinan jedan je od najpoznatijih sportskih novinara u BiH, a drugi brat Fahrudin Sinanović je književnik i direktor Gradske biblioteke Kalesija.

- Poželeo bih da se nikad nikome ne dogodi ovako nešto. Nažalost, stalno upozoravamo da se pazi, ali sudbina je htela da se tako desi - priča Suljo Sinanović.

Kaže da je ćerku poslednji put video oko 15 časova na dan nesreće.

- Sedili smo u kući i pili kafu snaja, supruga i Erna. Bio sam u Kalesiji da završim neke obaveze, zezali su me, pitali gde sam bio... Malo sam prilegao, kada sam se probudio ona se spremala da ide... Nažalost, desilo se to što ne bih poželeo nikome na svetu - ispričao je Suljo Sinanović.

Kurir sport/Faktor.ba

Foto: Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track