FEDOR SE PREKRSTIO, UŠAO U LEDENU VODU I ODUŠEVIO SRBE: Ulazio je u ring sa srpskim patriotskim pesmama, FBI ga je ispitivao zbog tajnih veza sa Putinom i Trampom, a svi ga pamtimo kao velikog borca i ZVER U KAVEZU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SVAKA ČAST

FEDOR SE PREKRSTIO, UŠAO U LEDENU VODU I ODUŠEVIO SRBE: Ulazio je u ring sa srpskim patriotskim pesmama, FBI ga je ispitivao zbog tajnih veza sa Putinom i Trampom, a svi ga pamtimo kao velikog borca i ZVER U KAVEZU! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Legndarni MMA borac Fedor Emeljanenko bio je i ostao neprikosnoven u jednom od najbrutalnijih planetarnih sportova.

Svi su se pitali u čemu je tajna njegove dugovečnosti u MMA ringu i zbog čega ni jedan protivnik ne može da mu parira.

Nekoliko godina po povlačenju 'poslednjeg imperatora' otkriven je jedan zanimljiv detalj vezan za sve njegove uspehe.

Naime, on voli da se kupa u zaleđenim Ruskim rekama. Tako, kako voli da kaže, tokom čitave karijere skuplja snagu i očvršću je svoje telo i duh.

Ono što je bilo zanimljivo jeste da su ga Srbi snimili kako ulazi u zaleđenu reku, dok su se oni smrzavali na obali i komentarisali kako je Rus hrabar. Fedor se našalio na račun snimatelja rečima kako nisu dovoljno hrabri da ponove njegov postupak.

Pre ulaska u vodu Fedor se prekrstio i pomilio Bogu.

Ovaj borac je u Srbiji postao popularan po svojim ulascima u ring. Naime, prilikom ulaska u dvorani i pred početak borbe često je tražio srpske patriotske pesme, a više puta je naglasio kako veoma poštuje Srbiju i njenu istoriju.

U žiži javnosti našao se skoro kada je bio na ispitivanju kod FBI agenata zbog sumnje u saradnju sa obaveštajnim službama.

Legendarnog MMA takmičara posetili su u hotelskoj sobi agenti savezne kriminalističke policije (FBI), potvrdio je njegov menadžer Džeri Milen.

- FBI je došao u hotel i tražio Fedora. Bili su jako ljubazni. Popričali su s Fedorom nekoliko minuta, pričali su sa mnom. Jako su "cool" ekipa, to je sve što mogu da kažem - rekao je Milen.

Menadžer je dodao je da je bio iznenađen posetom, kao i da su agenti bili prisutni u hali tokom Fedorove borbe.

Spekuliše se da je Fedor Emelianenko na meti FBI zbog veza sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, kao i američkim predsednikom Donaldom Trampom i njegovim ličnim advokatom Majklom Koenom.

foto: profimedia/EPA

Emelianenko i Tramp se povezuju još od 2008. godine, kada se Rus borio u okviru promocije "Aflikšn", a Tramp bio jedan od suvlasnika organizacije u kojoj je Koen imao funkciju glavnog direktora.

Koen se trenutno nalazi pod kriminalnom istragom zbog moguće prevare i pronevere novca. FBI je nedavno pretresao Koenovu kancelariju u Njujorku tražeći informacije vezane za seks skandal s porno zvezdom Stefani Kliford, kojoj je uoči predsedničkih izbora platio da ćuti o aferi koju je navodno imala s Trampom 2006. godine. Takođe, Koen je povezan i sa eventualnim mešanjem Rusije u predsedničke izbore u Americi 2016. godine.

Sa druge strane, "Poslednji imperator", kako zovu Fedora, je dugogodišnji prijatelj sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Putin je često dolazio na njegove mečeve, a jedno vreme je bio i promoter borilačkih sportova u okviru ruskog ministarstva sporta.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track