PERUN VERUJE U POBEDU PROTIV RUSIJE: Baćuške prvi rival Srbije na Mundijalu!
Foto: Starsport©

Ajmo, ajde

PERUN VERUJE U POBEDU PROTIV RUSIJE: Baćuške prvi rival Srbije na Mundijalu!

Ostali sportovi -

Obično prva utakmica na velikom takmičenju nije od presudnog značaja! Međutim, u slučaju rukometaša Srbije to ne važi! "Orlovi" u 18 časova počinju učešće na Svetskom prvenstvu i odmah na startu čeka ih meč od koga zavisi prolaz u sledeću fazu.

U "Mercedes benz Areni" na megdan izlaze Srbija i Rusija. Pošto se u našoj grupi nalaze još svetske sile Nemačka i Francuska (uz Brazil i Koreju), jasno je da će meč protiv "baćuški" biti ključni za izabranike Nenada Peruničića. U narednu fazu prolaz će obezbediti tri selekcije iz grupe.

- Imamo cilj, verujemo da možemo do drugog druga! Prva utakmica nam je najbitnija, tu će se videti da li "jesmo ili nismo" - jasna je poruka Draška Nenadića, reprezentativca Srbije.

Srbija danas igra prvi meč na Svetskom prvenstvu u rukometu. Orlovi, koje vodi Nenad Peruničić, nalaze se među autsajderima, pa je kvota na pobedu protiv Rusije (utakmica počinje u 18.00) 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Rusija.

Optimizam provejava i u izjavama selektora, koji veruje u trijumf nad Rusijom.

- Puno toga su promenili i oni u reprezentaciji. Uz sve poštovanje prema protivniku, najviše gledamo sebe, svoju ekipu, želju i energiju, način na koji ćemo izneti pritisak. Igrači moraju da budu svesni da predstavljaju svoju zemlju - poručio je Nenad Peruničić, predvodnik našeg državnog tima.

Kladionica Srbija - Rusija 2,80 8,00 1,75

Mečevi u poslednjih šest godina

Tradicija uz "Orlove"

Srbija - Rusija 27:25 9. april 2016. Srbija - Rusija 28:23 8. april 2016. Srbija - Rusija 30:37 28. decembar 2014. Srbija - Rusija 25:27 15. januar 2014. Srbija - Rusija 29:28 12. jun 2013. Srbija - Rusija 30:29 31. oktobar 2012.

Kurir sport / M.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track